"Ботев" /Враца/ извади от състава Аласан Н'Диайе

"Ботев" /Враца/ извади от състава Аласан Н'Диайе Отборът на "Ботев" /Враца) отстрани дисциплинарно за две седмици от отбора Аласан Н'Диайе.
Основната причина за санкцията е непрофесионално отношение от страна на играча. Бранителят допусна няколко груби грешки в мача с "Арда" през уикенда, а за капак бе и изгонен в мача.
30-годишният французин кара втори сезон във Враца, като през настоящия шампионат досега бе твърд титуляр в селекцията на Антони Здравков. Към момента има 15 мача за тима. Това бе второ изгонване от игра за Н'Диайе през сезона, след като във втори кръг на първенството също получи червен картон.
23.02.2021, 16:32 часа
1355 2
Коментари

Леле Мале

24.02.2021, 10:31 часа
Отдаван е доказано, че отбор които връща постоянно топката назад губи мача, последен пример Англия България 6:0, дори и да няма на кой да подадеш, по-добре я изритай напред към някой твой съотборник да се бори за нея, но не и на зад.

Не е само той виновен!!! Гледахте ли мача?

24.02.2021, 09:08 часа
Виновен е и този който му върна, трябваше да му викнат, че оня го атакува, след като е последен в защита, ама тия неща се учат в детските формации, в 84 мин. за цялата спяща защита която гледа Делев, като на Кино кой е виновен? Тони не си върши работ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha