Става напечено! В дните преди вота пускат нови скандални снимки на Бойко Борисов

Става напечено! В дните преди вота пускат нови скандални снимки на Бойко Борисов Нови скандални снимки от интимните пространства на Бойко Борисов се очаква да лъснат в дните преди вота! Не е ясно дали сред компроматите няма да има и аудио- или видеозаписи на Баце в унизителни ситуации.
Новината сподели бившия депесар Осман Октай, сега яростен критик на Ахмед Доган.
Вижте какво е мнението му за наближаващите избори и за вероятността да лъснат нови далавери на премиера от СИК:
"ГЕРБ имат възможност след изборите да „купят на килограм“ депутати в следващия парламент и се страхувам това да не се случи", коментира в предаването „Алтернативата“ по TV1 бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай, който от години е извън движението, но е анализатор на процесите в него.
„Минимум 3 месеца след изборите Бойко Борисов ще продължи да бъде министър-председател и ще разполага с целия бюджет и ресурс на държавата, с всички корупционни схеми и сакове, които събира, пътувайки покрай магистралите и строителните обекти“, каза още Осман Октай.
Бившият депесар прогнозира, че така, както се е случвало и преди други парламентарни избори, и сега 10-15 дни преди вота може се появи компромат или да се случи нещо скандално, което да окаже влияние на крайния резултат.
„Аз мисля, че Бойко Борисов е ядосал много хора, които е обслужвал и са го качили на власт, и нищо не пречи да го изтеглят сега“, коментира той и обяви, че очаква да има продължение на снимките и видео записите от спалнята на премиера.
03.03.2021, 12:46 часа
7602 2
Коментари

АААААААаа

04.03.2021, 16:01 часа
ЕЙ а какво ще кажеш ЖОРО ТРЪБАТА а

a

04.03.2021, 08:21 часа
НЕЗАВЪРШЕН ИДИОТ СИ ТИ ОСМАНЕ...a
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha