Радост в Монтана! Камера на КАТ е пометена при катастрофа край язовир „Чернила“ /снимки/

Радост в Монтана! Камера на КАТ е пометена при катастрофа край язовир „Чернила“ /снимки/ Вече 3 часа шофьорите в Монтана са едни от най-щастливите в България, видя агенция BulNews.
При лека катастрофа на пътя за Берковица, в района на язовир „Чернила“, е ударена трикраката камера на „Пътна полиция“. Техническото средство е напълно съсипано и се нуждае от сериозен ремонт. На снимки в социалната мрежа се вижда, че частите й са разпилени на шосето и край него.
На този етап липсва повече информация за самия инцидент, но в една от монтанските групи вече има желаещи да дарят пари, за да платят акта на виновника за ПТП-то.
Всички водачи са единодушни, че днес е един добър ден за шофьорите в Монтана.
06.03.2021, 12:55 часа
30360 6
Коментари

Всичко е за пари

07.03.2021, 10:33 часа
Наистина ли вярвате,че с камерите се цели безопасност, а не да се наливат пари на Буци в бюджета?! Ако целяха превенция, щяха да спират джигитите на място, а не да ги оставят да хвърчат.Освен това няма глоби за чужденците с тировете!

Към коментара на "?"

07.03.2021, 08:32 часа
Не са самоубийци, убийци са на собствените си семейства и на други невинни хора. Глупакът иска да е безконтролен, а когато размаже кухата си кратуна, търчи и вика-къде е КАТ. Същото правят и тези положили тук палци за счупената камера

до идиота с първия коментар: Буци,нашите шкафчета са празни Буциии!!!

06.03.2021, 19:30 часа
Карай си баце боклука по пътищата, па после лоши били, калпави били, а въздуха лош. Е погледни се първо ти и после прай малоумни коментари.

Сталин

06.03.2021, 17:04 часа
Ние идваме. Сваляме всичко, което имате по себе си, на себе си, тяло, душа, пари, имоти и дълга почивка в лагера Белене, Скравена и много други. Ние сме се доказали във времето.

?

06.03.2021, 15:56 часа
Самоубийците се радват ?!?! Кретени, разбирате ли, какво казвам???

Буци,нашите шкафчета са празни Буциии!!!

06.03.2021, 13:54 часа
Орден стара планина за другаря водач!Вижда се края на тикво-депесарската клика, която само се чуди как да събира пари от хората, под претекста "пътна безопасност".Сега и еко-секира готвят,а нищо не направиха за доходите на хората......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha