Петя Аврамова: Имам привилегията да водя най-добрата листа в областта

Петя Аврамова: Имам привилегията да водя най-добрата листа в областта Коалиция ГЕРБ–СДС откри кампанията си за област Враца с представяне на кандидатите си за народни представители и молебен за здраве и успех. Молебена отслужи Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
 „Имам привилегията да водя най-добрата листа с кандидати за народни представители в областта ни. Уважавам опонентите ни, но експертизата на кандидатите от нашата листа не може да бъде поставена под съмнение“, каза Петя Аврамова, която е водач на листата на ГЕРБ–СДС за Враца. 
Тя представи всички кандидати, сред които има представители на голяма част от общините в областта. „Радващо за мен е, че в номинациите на нашите членове бяха включени много млади хора, лица, които до този момент не са участвали в парламентарни избори, но са разпознати като хора, които могат да допринесат за развитието на областта ни. Присъствието на млади хора с толкова богата биография в листата е привилегия за всяка политическа сила“, коментира Петя Аврамова.
Под номер 2 в листата на ГЕРБ–СДС е народният представител от 43-то и 44-то НС от ГЕРБ Красен Кръстев. На трето място е един от най-уважаваните лекари в областта управителят на СБАЛПФЗ – Враца д-р Костадин Шахов. На четвърто място в листата на ГЕРБ–СДС е областният управител Малина Николова. На 5-то място е Драгомир Маринов, представител на общинската структура в Козлодуй, доктор по икономика и общински съветник в ОбС – Козлодуй. На шесто място е представителят на гражданската квота в листата, известният в цялата страна ръководител на ансамбъл „Мездра“ Мирослав Аспарухов. На седмо място е офталмологът и председател на групата на ГЕРБ в ОбС – Враца д-р Иво Ралчовски. На 8-мо място е зам.-областният управител и бивш директор на ОД „Земеделие и гори“ – Враца Мирослав Комитски. След него на 9-то място е представителят на коалиционния партньор СДС Миглена Горанова, тя е социален антрополог и бивш общински съветник в София. На 10-то място е предприемачът и член на УС на „Ботев Враца“ Мартин Харизанов. Единадесети е Веселин Веселинов, представител на общинската структура на ГЕРБ Мездра и управител на голяма компания в града. На 12-то място е Светослав Спасов, икономист по образование и общински съветник в ОбС – Козлодуй.
На събитието присъстваха и кметът на Враца Калин Каменов, кметът на Бяла Слатина Иво Цветков, кметът на Козлодуй Маринела Николова, кметът на Оряхово Росен Добрев, кметът на Мизия Валя Берчева, кметът на Мездра Иван Аспарухов, областният председател на СДС Ирина Иванова, общински ръководители на ГЕРБ от областта и общински съветници. Те изразиха подкрепата си към кандидатите на ГЕРБ–СДС. „Голяма част от реализираните проекти в общините на област Враца се дължат и на подкрепата, която ние, кметовете, сме получавали. Подкрепата идва с разбиране и партньорство. Партньор имахме в изминалите четири години в лицето на г-жа Аврамова и парламентарната група на ГЕРБ. Подкрепата, която получихме от правителството и премиера Борисов, е видима за всички жители на областта“, заяви кметът на Враца Калин Каменов.
„Много е важно какъв избор ще направим на 4-ти април. Единият избор е да се доверим на онези, които могат и са показали, че знаят как да развиват нашия регион, или да направим експеримент. Но като човек, който обича футбола, знам, че смени не се правят, когато отборът побеждава“, добави той.
„Връзката между законодателната, местната и изпълнителната власт е изключително важна. Смятам, че в нашата област сме доказали, че можем да работим заедно и благодарение на това сътрудничество са реализирани редица важни проекти“, коментира народният представител Красен Кръстев.
„Всички знаете, че аз не съм политик. Аз съм български лекар и се гордея с професията си“, заяви д-р Шахов. „В момента се намираме в много тежка ситуация, от две седмици насам третата вълна на COVID-19 е факт. Искам да отправя апел към жителите на област Враца. Вслушайте се в съвестта си и се опитайте по максимално добрия начин да спазвате мерките, защото това е единственият начин да излезем с по-малко заразени и жертви от тази трета вълна. Аз съм тук, за да покажа на всички онези, които ме познават и ми вярват, да вземат правилното решение на 4 април. Номер 28 в бюлетината и хората, които стоят зад него със своя опит, знания и възможности, са най-добрият избор за превеждането през кризата, в която се намираме днес“, добави емоционално той.
„Ние от СДС сме лоялен, предвидим и последователен партньор. Ние сме лоялни на ценности, ценностите са това, което ни позволи да просъществуваме толкова години“, коментира от името на коалиционния партньор СДС Румен Петков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
07.03.2021, 15:44 часа
6939 15
Коментари

мамуу

08.03.2021, 09:57 часа
У таа листа всичките гоная келепира!Все лапачи от класа!

Ужас

08.03.2021, 07:02 часа
Да бе тези Аспарухови. Съсипаха града идете се разходете. Само по наздравиците са. А какви върл комунист беше кмета ,тоя сега играе с всеки и там където ще лапа. Най -обича европейски проекти и местни феодали ,с които въртят това -онова

листа от

07.03.2021, 20:38 часа
Кърлежи!

мездра

07.03.2021, 19:36 часа
фамилия АСПАРУХОВИ печелеше изборите и от БСП, но като не включиха старият АСПАРУХОВ в листа на БСП за депутат и той мина в АБВ сега синът в ГЕРБ. Явно го готви за Кметн амездра следващия мандат от ГЕРБ.

200+ days "OSTAVKA! MUTRI,VAN!"

07.03.2021, 18:26 часа
rimeikarite na bkp urodlivi sbogom

nema takiva ora

07.03.2021, 18:23 часа
toi edva ka4il gi e v djipa a te ve4e posqgat i svalqt mu cipa ...

stara vraca

07.03.2021, 18:20 часа
vraca mrazi gerb!!!

ПВрП

07.03.2021, 18:17 часа
Не искам вече да съм келнерка или да продавам галоши на Търговска. Сори!

nelov

07.03.2021, 18:15 часа
K*RVIII NA BOYKOOOOOOO

мннм

07.03.2021, 18:12 часа
БОКЛУЦИ, МУТРИ НА ГЕРБ, ВЪН, ВЪН, ВЪН!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha