Калин Каменов към врачани: Ще се справим и с това, просто всички трябва да бъдем отговорни

Калин Каменов към врачани: Ще се справим и с това, просто всички трябва да бъдем отговорни Кметът на Враца Калин Каменов излезе с призив за самодисциплина и спазване на противоепидемичните мерки.
Вижте какво публикува в личния си профил във фейсбук градоначалникът:

"Отмина времето, когато някой можеше да си позволи да нарича COVID измислица. Отмина времето, когато знайни и незнайни "експерти" ни съветваха в национален ефир да не носим маски и да не ограничаваме контаките си. Отмина времето, когато коронавирусът ни се струваше телевизионно риалити, което се случва някъде другаде - в Китай, Италия или Испания.
Днес се сблъскваме с яростта на вируса по най-болезненият начин. Почти всички вече загубихме близки и приятели в тази борба. И ще продължаваме да губим, защото не сме достатъчно дисциплинирани. Все още има твърде много наши съграждани, които нехаят. Събират се на големи групи и ходят без предпазни средства. Разпространяват заразата без да осъзнават, че вредят най-вече на себе си и хората, които обичат.
Никой не знае кога ще се преборим с коронавируса, дали ваксините са достатъчно надеждни, какви нови щамове ще се появят и по колко пъти ще можем да се заразяваме. Със сигурност обаче знаем, че медиците са изтощени, болниците са препълнени и въпреки ужасяващата статистика на много хора продължава да не им пука!
Докато учените търсят решение на кризата, ние гражданите трябва да им съдействаме с умното си поведение. Противоепидемичните мерки не са приятни на никого, но са единственият начин да дадем глътка въздух на лекарите и на всички срещащи вируса на първа линия. Трябва да имаме още малко сили и да положим грижа за себе си и околните. Нашите предци са се изправяли след загубени войни и национални катастрофи. Ще се справим и с това, просто всички трябва да бъдем отговорни и дисциплинирани!".
25.03.2021, 12:31 часа
8305 8
Коментари

Загрижен

28.03.2021, 23:00 часа
Г-н Каменов, знаете ли, че водата от чешмите в "Ковид" отделението не става дори за миене на пода, тече жълтилка, но иначе сме загрижени за медиците на първа линия, поне минерална вода за пиене да им осигурим, ако не можем да оправим водопровода.

Джони Деп

26.03.2021, 00:02 часа
Феодала от втория етаж, що не си поръчаш стерилен скафандър и да идеш да се снимаш в ковид отделението на МБАЛ "Хр. Ботев". Нали обичаш да си сред хората.

25.03.2021, 21:55 часа
Прозрачни са действията и целите на ДПС и ГЕРБ много избори подред! По малко хора на 4.4 и техните храненици решават избора! Ма споко бе,,,,голема паника ви е обзела! Нали шефа на преброителите-Мишо Константинов не се е гътнал? Ше се справи пак!

25.03.2021, 21:49 часа
Отличник! Патоса, заплахите и объркващите послания са с цел създаване на чувство на несигурност и .... на 4.4 всеки да си стои у дома или да се "радва" на подарената от НОЩ свобода но да не се струпва в избирателните секции!Да не се объркат сметките!

Врачанин

25.03.2021, 20:43 часа
Кмете, къде са новите тролеи?!? Не си прави сепуко с глупостите за корона-измамата! Поздрави :)

един врачанин

25.03.2021, 18:38 часа
врачани спомнете си какво каза преди време професор Илчев......Боже боже какви нищожества ни управляват.....

Илиян Фичката

25.03.2021, 13:17 часа
Калине как да ти вярваме като често до обяд казваш едно слетобяд друго, караш Директорите на училищата да гонят пенсионери, а държиш в половината ковид Община с грохнали пенсионери.

d1

25.03.2021, 13:03 часа
Кмете Клани вместо да ни излагаш лекция по-добре кажи за кого да гласуваме на изборите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha