"Ботев" /Враца/ падна от "Царско село", Домовчийски пропусна дузпа

"Ботев" /Враца/ падна от "Царско село", Домовчийски пропусна дузпа "Царско село" победи гостуващия "Ботев" /Враца/ с 3:1 (2:0) в контролна футболна среща на "Арена Царско село". Двубоят беше дебютен за новия старши треньор на столичани Тони Здравков, който спечели срещу бившия си тим. 
Гостите можеха да открият в седмата минута, когато Даниел Генов беше изведен зад защитата на "Царско село", преодоля вратаря Джони Пласид, но от малък ъгъл стреля в левия стълб на вратата. Аласан Н'Диайе опита да направи добавка, но изпрати топката в аут. 
В 21-ата минута Стефан Христов бе съборен в наказателното поле и сам реализира отсъдената дузпа за 1:0. Три минути по-късно Димитър Костадинов центрира добре в наказателното поле, Карим Роси овладя топката и успя да я вкара в мрежата за 2:0. 
В 55-ата минута "Ботев" пропусна отличен шанс да намали от дузпа. Ивайло Марков извърши нарушение срещу Том в наказателното поле, но Валери Домовчийски изпрати топката в аут от бялата точка. 
В 70-ата минута "Царско село" вкара и трети гол чрез Емануил Манев. Гостите от Враца върнаха едно попадение в 79-ата минута с точен изстрел от фаул на Петър Атанасов.
02.04.2021, 18:38 часа
1721 2
Коментари

Ботев Враца

03.04.2021, 20:10 часа
Жалко за класни играчи като Генов, Ненов и Ч. Ивайлов, не вярвам и Самир да ни помогне! Изпадаме си и това е! Арда само с един Делев и до къде стигна, а? Какво стана с И.Иванов нали уж щеше да започва с Ботев преди време?

Тони Здравков

02.04.2021, 21:11 часа
Ако питате мен, всички стари готованци начело с Домовчийски трябва да бъдат освободени от отбора.. Няма да дойдат класни играчи в Ботев, защото няма кой да поеме заплатите им. Е, ще изпадне отбора в годината на сто годишнината му
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha