„Първа Атомна“ /Козлодуй/ победи с 2:0 „Ботев 2“ /Враца/

„Първа Атомна“ /Козлодуй/ победи с 2:0 „Ботев 2“ /Враца/ „Първа Атомна“ победи с 2:0 „Ботев 2“ /Враца/ в Козлодуй.
Получи се здрав мач срещу добре подготвен физически и тактически млад отбор на гостите. Футболната среща беше част от двадесет и четвъртия кръг на Северозападна трета лига.
Първото полувреме завърши при резултат 0:0, като във втората минута гостите имаха чиста голова ситуация, но Върганов спаси. До края на първата част имаше три ситуации за дузпа за отбора на „Първа Атомна“, които реферът подмина.
Втората част домакините от Козлодуй притиснаха противника и след една от добрите атаки след центриране на Пламен Трифонов топката бе спряна с ръка от противников играч и този път бе отсъдена дузпа, която бе реализирана от капитана Николай Ганчев, който изигра целия двубой с болки в коляното. След като поведе в резултата отборът на домакините заигра по-дефанзивно и разчиташе на контраатаки.
В края на срещата след центриране на Батов от корнер Михаил Милчев с глава беше точен за крайното 2:0. 
04.04.2021, 16:34 часа
962 1
Коментари

Ботев Враца 1

05.04.2021, 18:18 часа
Дано от ръководството се усетят и искат отлагане на мача с Ботев Пловдив, във връзка с Ковид19 в отбора, както направиха много отбори през есенният дял, а не да излезнат и да паднат, че нямат подготвени играчи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha