Мазало край Враца! Тежка катастрофа с 4 коли на Криводолско шосе /снимки/

Мазало край Враца! Тежка катастрофа с 4 коли на Криводолско шосе /снимки/ Тежка катастрофа с 4 коли е станала преди минути край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е на кръстовището на Криводолско шосе и Околовръстния път на областния град. До него се е стигнало след като софийски „Форд“, който е пътувал от областния център към Криводол, не спрял на знак „Стоп“ и ударил движещия се по главния път „Фолксваген Шаран“, който е идвал от София към Видин. При силния сблъсък двете коли се завъртели на пътя и ударили други две – софийско „Пежо“ и врачански „Опел Астра“, които пътували от Криводол към Враца и били спрели на отсрещния знак „Стоп“.  
След сблъсъка „Форд“-ът е продължил около 100 метра и е паднал в лявата канавка край пътя, откъм Монтана. 
Вследствие на силния удар по автомобилите има сериозни материални щети. Като по чудо при инцидента няма пострадали хора. На мястото пристигнаха 2 екипа на полицията и линейка, като медиците прегледаха водачите на катастрофиралите автомобили. 
Пътуващите от Криводол към Враца да се движат с повишено внимание, тъй като смачканите возила още са на пътя, а трафикът се регулира от екип на „Пътна полиция“. 
 
08.04.2021, 18:46 часа
11442 1
Коментари

малее

08.04.2021, 20:46 часа
Кръстовището е супер рисково,а шофьорите са абдали и резултата е такъв!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha