"Ботев" /Враца/ отпрати дошлото на проби албанско менте

"Ботев" /Враца/ отпрати дошлото на проби албанско менте "Ботев" /Враца/ също се отказа от привличането на албанския халф Нико Зиси.
Както е известно, 25-годишният атакуващ полузащитник бе тестван от "Локомотив" /София/ в контролите с "Левски" и "Монтана" по време на паузата в шампионата. Той обаче не хвана окото на старши треньора на червено-черните Иван Колев и бе отпратен.
Юношата на гръцкия "Арис" /Солун/ обаче не си тръгна, а опита късмета си и в "Ботев" /Враца/. Наставникът Веселин Великов гледа играча няколко дни, но също не забеляза нещо кой знае какво у Зиси.
"С нищо не е по-добър от нашите момчета или чужденци, които имаме, за да бъде привличан. Да, нуждаем се от свежест, но не на всяка цена и не за сметка на български млади футболисти, които може да вземем и развием. Имаме качествени момчета и във втория ни отбор", коментира Великов.
10.04.2021, 18:28 часа
2497 4
Коментари

Леле Мале

13.04.2021, 22:49 часа
Отбор, на който нападателите не могат да вкарват дори и дузпи, не го очаква нищо добро

Stoyan

12.04.2021, 15:38 часа
Само във Враца може да се направи втори отбор да се развиват талантии да докараш таланти от Благоевград и провален треньор дето никой го не иска. Смеят ни се всички.

Венци Морския

10.04.2021, 19:46 часа
Всички който не са Врачани и нямат понятие от играта футбол да се махат от града защото чашата прелива и някой може да отнесе нещо обидно.

маринчо

10.04.2021, 19:37 часа
Къде са и защо се крият Пурко мишока и Дени плъха Ботев вече е в Б група поради глупавите действия на тия двамата да се махат и от Враца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha