Вандали облепиха пътните знаци в Берковица с лепенки /снимки/

Вандали облепиха пътните знаци в Берковица с лепенки /снимки/ Вандали облепиха пътните знаци в Берковица с лепенки, съобщиха от общината. 
"Грубото, безскрупулно и хулиганско отношение на недобросъвестни лица се оказва по-силно от желанието и усилията на много от нас да имаме красив и подреден град. Пътните знаци, които бяха поставени само преди половин месец във връзка с въведения нов генерален план за организация на движението в централната градска част, масово са облепени със стикери на различни футболни и спортни отбори, политически символи и реклами. Въпреки че за някого това е лесен начин за реклама, подобно поведение е незаконно и опасно. Освен че нарушават естетическата визия на градската среда, пречат на видимостта и възприемането на знака, което е сериозен проблем за шофьорите и основна предпоставка за възникване на ПТП", казаха от местната управа. 
Във връзка с горепосоченото, Община Берковица е уведомила РУ на МВР – Берковица за осъществяване на строг контрол върху нарушителите и тяхното санкциониране.
Община Берковица прави всичко възможно за почистване на тези стикери, но тъй като са здраво залепени, премахването им е ще бъде трудно. 
От местната управа апелират всички граждани да пазят общественото имущество и да сигнализират за нарушители, като изразява категоричното си становище, че всякакви прояви на вандалщина ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани. 
13.05.2021, 15:49 часа
1314 2
Коментари

Анонимен

07.06.2021, 23:48 часа
Охохо много загрижени, а колко пари се "усвоиха" от кметицата и наши хора за извършване на тази абсолютно ненужна реорганизация на движението, както и за легналите полицаи из града? За това има ли будни граждани да попитат?

мизерна държавичка

13.05.2021, 20:05 часа
И никой - ни видял , ни чул , нали !?!?! Всички са с права ! Най-вече изродите !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha