Трус в "Ботев"/Враца/: Веско Великов си тръгва разочарован, анонимник става старши-треньор на слабака

Трус в "Ботев"/Враца/: Веско Великов си тръгва разочарован, анонимник става старши-треньор на слабака „Ботев“ (Враца) и треньорът Веселин Великов се разделиха тази сутрин. Двете страни си стискат ръцете по взаимно съгласие. 
Вчера Великов е бил извикан от Бургас, за да му бъде съобщено решението, информира БТА.
Великов пое отбора в доста деликатен момент и успя да го спаси, като първо го изведе на 12-ото място пред „Монтана“ и „Етър“. В плейофната среща врачани се наложиха с 1:0 над втородивизионния „Септември“ (София) с гол от дузпа на Христо Златински. Заедно с Великов си тръгва и помощникът му Димитър Иванов.
„Да, потвърждавам, че повече няма да водя "Ботев" (Враца). В момента пътувам към града, за да уточним последните детайли относно разтрогването на договора ми“, заяви пред БЛИЦ треньорът Веселин Великов.
„Искам да бъде ясна причината – аз си тръгвам, а не съм уволнен. Тръгвам си, защото се появи голямо разминаване между мен и ръководството на „Ботев“ (Враца). Шефовете казаха, че ще намалят драстично бюджета и ще се разчита само на млади футболисти. Когато постъпих на работа, нямаше такива условия. Сега обаче се появиха изисквания. Моята цел беше на съчетая сплавта между млади и опитни. Исках да привлечем четирима футболисти с опит. Ще ви кажа един от тях – Стефан Христов от „Царско село“. Имах договорка с него, но шефовете на „Ботев“ (Враца) твърдят, че бил стар. Как ще е стар – той е на 31 години с голям опит във футбола и щеше да ни помогне. Казах на босовете, че няма как в елита да гоним цели при това положение. Затова нека си намерят друг треньор. Дали ще си тръгна сега или след месец-два, какво значение има. Пожелавам успех на „Ботев“ (Враца)“, добави Веселин Великов.
Наследникът на Великов на треньорския пост се очертава доста изненадващо име.
В момента ръководството на „Ботев“ (Враца) преговаря с трима треньори, като и тримата са млади и нямат почти никакъв опит като старши треньори. Работили са като помощници или пък в детско-юношеския футбол.
08.06.2021, 11:39 часа
7760 8
Коментари

Спортен Директо

08.06.2021, 20:04 часа
Абе тия не разбрах ли, че не разбирам от футбол, учуден съм , че още ме държат ама така си ми е добре има балъци има и тарикати и у Втора дивизия пак ще си кютим

Ботев Враца

08.06.2021, 19:34 часа
Догодина ни е сигурна Б групата. млади треньори без стаж и никому не известни

kiril

08.06.2021, 18:33 часа
истината е че в клуба има един директор който не знае дузпа от засада и сега е домъкнал един педофил за треньор на в групата дето е бит навсякъде и си хортуват и обират и малкото пари дето има.

7878

08.06.2021, 16:20 часа
Гарантирано от ГЕРБ, сигурно ще направят треньор Любен влаха нали е човек на Денислав Георгиев и на Боби барона големия футболист и ловджия.

Венци Морския

08.06.2021, 16:08 часа
Калинееееееееееееееееее ще затъркате всичко в тоя град виж улиците какви дупки има при КАТ, в града при дъжд си трошиме колите защото се не виждат, до "от игла до конец" има суха бреза ще пребие някой човек, до твоята квартира.

Коки голям далаверко

08.06.2021, 15:13 часа
До кога това ръководство на Ботев ще будалка врачани и публиката която не иска да ходи на мачове заради глупави и малоумни решения.

мутри вън

08.06.2021, 15:05 часа
В Ботев Враца отдавна трябва да бъдат изгонени с камъни и тояги Пурко-К. Каменов и най-голямото недоразомение Дени-Пингвина /плужека/, нямат понятие от футбол и организация.

Бако

08.06.2021, 11:56 часа
БегА, щото не ще да продава мачове
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha