Даниел Моралес е новият старши-треньор на "Ботев"/Враца/

Даниел Моралес е новият старши-треньор на "Ботев"/Враца/ Даниел Моралес ще води "Ботев" /Враца/ през новия сезон в елита, съобщиха официално от клуба.
Специалистът е двукратен шампион на България при юношите и има опит като помощник в щаба на ЦСКА. "Сега е било времето да направи следващата стъпка в кариерата си. Моралес е уверен, че "Ботев" ще бъде приятната изненада през новия сезон, твърдят от футболния клуб.
До петък ще бъде ясен целият му щаб, а от понеделник отборът започва подготовка. От 30  юни е лагерът в Банско. Договорени са контроли с "Левски", "Славия", "Арда", "Локомотив" /София/ и "Левски" (Лом). 
"Да пожелаем успех на Дани Моралес!", завършва официалното съобщение на врачани.
09.06.2021, 18:24 часа
2439 3
Коментари

Stoyan

09.06.2021, 22:29 часа
отборът е пред фалит и нямат един лев за нищо. ще играят в А група с играчите докарани от онзи нежния треньор на дублиращия отбор който се говори от Плевен до Благоевград че си ляга с момченца

Коки голям далаверко

09.06.2021, 20:31 часа
Как да се разбери истината като имаме кмет пи.......ка, да излезе като мъж, ако е истински мъж и да обясни кой крив кой прав и какво ни чака.

Ботев Враца

09.06.2021, 19:30 часа
Като прочетох биографията му не съм много впечатлен, даже напротив не вярвам, че ще направи чудеса с Ботев, все пак пожелавам му успех с любимия ми Ботев, но си мисля, че Великов беше по-добрия вариант, не знам каква е причината да го махнат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha