Николай Манолов от „Българско лято“: Ще превърнем Враца в професионален хъб на София /снимки/

Николай Манолов от „Българско лято“: Ще превърнем Враца в професионален хъб на София /снимки/ Време е да дойде истинското лято и да сложим край на политическата зима, да се чувстваме свободни да създаваме семейства и бизнес в собствения си град, каза при официалното представяне на кандидатите за народни представители Николай Манолов, водач на листата за област Враца на ПП „Гражданска платформа Българско лято“. 
„Като специалист в областта на маркетинга и рекламата знам, че България и Враца заслужават по-добър имидж и по-добра репутация. Вярвам, че желанието за промяна в младите хора е това, което ще ни спаси от национална катастрофа в момента. Ние от „Гражданска платформа Българско лято“ ще създадем модерни условия за труд и ще превърнем Враца в професионален хъб на София. По този начин големите офиси и фирми могат да бъдат изнесени в малките градове“, каза още Манолов. Неговата програма е с акцент към промяна на политическата система, осигуряване на по-добри условия на живот на хората в малките населени места, привличане на младите медицински специалисти и развитие на туризма и културния живот в региона. Манолов представи и останалите кандидати в листата - адвокатът Нацко Нацков, експертът по културно наследство Николай Ангелов, Боян Пешев, Дочка Маринова и Георги Александров.
В жива връзка, за да отговори на въпросите на врачани, се включи и и основателят на ПП „Граждатска платформа Българско лято“ Васил Божков. На видеостена пред концертната зала в града бизнесменът постави основите точки в платформата на партията – върховенството на закона, край на корупцията, увеличаване на доходите на хората и достатъчно средства за инфраструтура. 
„Съвсем лесно е да се постигне промяна на политическия модел. Това ще стане като България отново се превърне в парламентарна република и решенията се взимат от Народното събрание, а не от министър-председателя. Целта ни е хората да спрат да мислят само за това как да изкарат пари за прехраната си, а да планират следващата си почивка например“, каза Божков в отговор на въпроси от врачани. Той допълни, че е крайно време политиците отново да започнат да служат на хората, българите от света да се върнат в домовете си и да работят достойно и да печелят тук.

ПП „Гражданска платформа „Българско лято“ е с номер 15.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
15.06.2021, 14:05 часа
6078 4
Коментари

ние фитнесите

16.06.2021, 08:30 часа
направо по-добре направете Враца столица и после София я направете професионален хъб на Враца и те така те

тцтц

16.06.2021, 06:59 часа
ограбихте народа и му оставихте пари само за храна сега сте щели да го пращате на почивка

Ти па да не видиш

15.06.2021, 21:51 часа
Ние вече сме си хазартен ''хъб'', така като гледаш, че всички спонсори са от Фбет, пак е по-добре от буци,дуци и каракачани

Ти да видиш

15.06.2021, 17:23 часа
Брях, направо се впечатлих, рипнах та подскочих и ударих пета у гъз от кеф, хъб на хазарта ли ще станем или?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha