Николай Коцев окончателно изкупи фалиралата печатница "Полипринт" във Враца

Николай Коцев окончателно изкупи фалиралата печатница "Полипринт" във Враца Популярният бизнесмен Николай Коцев е новият собственик на фалиралата от години печатница „Полипринт“ във Враца, научи агенция BulNews.
Административната сграда, намираща се в идеалния център на града, е построена през 1957 г.
Сделка е осъществена между него и частния съдия изпълнител Иванка Цонкова на 5 март, но едва тези дни се разбра за нея. Апетитният терен на бул. “Демокрация“ се търгуваше от няколко години, като през това време в него често ставаха пожари, предизвикани от клошари, които живееха там.
За 3-етажната масивна сграда и сутерена Николай Коцев е платил 244 300 лв. Така врачанският бизнесмен вече е собственик на двете сгради и земята под тях. На този етап няма яснота новият собственик в какво ще превърне запустелия имот. Водещ обаче е вариантът старата и новата част на печатницата да бъдат разрушени и там да бъде построен модерен обект.
Припомняме, че продажбата на „Полипринт“ започна от 2016 година. Тогава цената на масивната 3-етажна сграда бе малко над 900 000 лв. Поради липсата на интерес през годините след всеки търг цената на обекта падаше. Първоначално Коцев купи новото крило, след това земята, а сега приключи сделката с придобиването на порутената старата част на някога славната врачанска печатница.
30.06.2021, 09:55 часа
7976 2
Коментари

ссс

30.06.2021, 21:00 часа
Ще е хубаво там да се построи висока сграда така и с 50 метровия хотел на суми ще се получи зона с високи сгради

V

30.06.2021, 17:48 часа
Честито на новия собственик! Нека има нещо модерно, ново и безопасно на това място! Ще вложи много труд и средства, но той е човек на действията! Успех!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha