"Левски"/Лом/ загуби с 0:2 контролата с "Етър"

"Левски"/Лом/ загуби с 0:2 контролата с "Етър" "Левски" (Лом) бе надигран с 2:0 от "Етър" (Велико Търново) в контролна среща играна в Тетевен, където новакът във Втора лига е на лагер.
През първото полувреме играта бе равностойна, като на два пъти възпитаниците на треньора Емил Велев-Кокала пропуснаха да отбележат.
След почивката Кристиян Кънчев (69) вкара с удар от дъгата на наказателното поле за 1:0. В 74-та мин. след центриране от ляво на Атанас Кръстев Христо Димитров засече на близката греда и оформи крайния резултат.
За "Левски" (Лом) дебют направи аржентинският централен защитник Николас Бараса. 23-годишният бранител изкара десетина дни на проби в "Локомотив" (Пловдив) и бе препоръчан на ръководството на крайдунавския тим от собственика на „смърфовете“ Христо Крушарски. Освен сънародника на Лионел Меси участие в днешната контрола взеха и другите двама футболисти, дошли на проби в отбора - нидерландците Йоран и Валпорт. Първият от тях е вътрешен полузащитник, а вторият централен нападател. И тримата влязоха в игра през втората част.
07.07.2021, 11:18 часа
1221 2
Коментари

касиера на Ботев

07.07.2021, 18:11 часа
Докато начело на славния Ботев Враца са Коки пич......та и Пингвина така ще се влачим и ще бъдем за резил и кашмер за цяла футболна България.

Ботев Враца-Берое 0:2

07.07.2021, 17:30 часа
Е това не са Левски Лом и Хебър. И вземете та прехвърлете целия Ботев 2 в Ботев1 няма какво да си играете на час по лъжичка, явно това са ви Топ Трансферите на чужденци от Англия, Португалия, Бразилия, е да имаше едно трансферче от 3-дивизия на Порт
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha