Извънредно! Покушение над Валери Дебелия в центъра на Враца /снимки/

Извънредно! Покушение над Валери Дебелия в центъра на Враца /снимки/ Екшън като на кино се е разиграл преди минути в центъра на Враца, видя само репортер на агенция BulNews. 
Четирима въоръжени и маскирани са опитали да застрелят бизнесмена Валери Тодоров, известен като Валери Дебелия, на около 50 метра от дома му на ул. „Димитраки Хаджитошин“. Той притежава верига казина в България и множество имоти в центъра на града. 
Валери бил с охранителя си Бетино Георгиев, когато от монтанска „Мазда“ слезли въоръжените мъже и ги уцелили с тейзър. 
Свидетели твърдят, че е имало и изстрел от пистолет. След атаката четиримата маскирани оставили колата и избягали пеша. Очевидци веднага подали сигнал до спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка. Двамата пострадали са били транспортирани към врачанската болница за допълнителни прегледи и изследвания. 
Последвалата справка показала, че автомобилът, с който са пристигнали нападателите, е бил откраднат. 
Към момента целият район е отцепен и на мястото гъмжи от полиция, като тепърва криминалисти ще работят по случая.
Минути по-късно ченгетата блокираха всички изходи на града и проверяваха абсолютно всяка кола, която напускаше Враца. Патрулите на полицията останаха на позиция през цялата нощ.
 
20.07.2021, 20:31 часа
45923 4
Коментари

Вени

10.09.2021, 05:21 часа
Дебелак, има ново АУДИ 100 Quattro, що не си го купиш да те вАдиме пак от него след Вичов Хан на Дъбника…. Требваше да те остАвим тогава…помниш ли….мри, лайнар долен!

врачанин

23.07.2021, 14:41 часа
като на инсценировка ми бие

Цветко

23.07.2021, 04:46 часа
Само предупреждение Смени си охраната бих те посъветвал Нищо против момчето но не става нито има опита нито уменията да пази човек като Теб несериозно е! :) Теизара ако беше Калашник ? ...

Бай Петко

21.07.2021, 07:27 часа
Смех,ако го бяха уцелили с прашка щеше да го заболи повече.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha