Враца скърби! Изминаха 3 години от смъртта на Даян Димитров - Камичето

Враца скърби! Изминаха 3 години от смъртта на Даян Димитров - Камичето Днес се навършват 3 години от смъртта на Даян Димитров - Камичето, а Враца още скърби заради голямата загуба.
Припомняме, че младежът загина на 22 години в тежка катастрофа на 27 юли 2018 г., а за фаталния инцидент тогава съобщи първо агенция BulNews.

Извънредно! Касапница край Враца, моторист се размаза в аварийна кола на ВиК /снимки/

Всяка година на днешната дата семейството и приятелите на загиналото момче си спомнят с усмивка за него и моментите, които са имали заедно. Днес отново социалната мрежа прегря от снимки и спомени, споделени на личния му профил във фейсбук. Към кадрите с неговите близки са прикачени и прочувствени текстове и мили думи, които не са могли да му кажат приживе.
"Когато погледна към небето и видя звезда се усмихвам, защото знам, че ти си там и ни закриляш. Искрено се надявам, там горе, да си на по-добро място и твоят живот на две колела да продължава", скърбят най-близките на обичания от всички Даян. 

 
27.07.2021, 15:58 часа
6601 1
Коментари

neizvesten

27.07.2021, 21:16 часа
СКЪРБИ, АМА НЕ ТОЯ ДЕТО ТРЕБВА, КУРВЕНЦАТА СИ ЖИВЕАТ ЖИВОТА ПА ДРУГИТЕ ДА НАБИВАТ ЗЕМЯТА,АМА ТАКА Е ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА В ТОЯ ЖИВОТ!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha