Заловиха бандита, нарязал гумите на 10 коли във Враца

Заловиха бандита, нарязал гумите на 10 коли във Враца Служители на реда за заловили мъжа, нарязал гумите на 10 коли във Враца, съобщиха от полицията в града.
Бандитът бе атакувал леките автомобили в неделя, а за случилото се информира агенция BulNews.

Невиждано! Хулигани нарязаха гумите на повече от 10 коли във Враца, полицията преглежда камерите /снимки/

Тогава в районното управление във Враца е получен сигнал за престъплението. Обадилият се заявил, че са увредени предните гуми на товарните автомобили „Форд Транзит“ и „Дачия Докер“, паркирани на ул. „Ген. Леонов“ в града.
При извършеният оглед е установено, че са нарязани гуми на още 8 коли.
По случая е образувано досъдебно производство и е започнато незабавно издирване на извършителя. Вчера униформените са заловили хулигана, оказало се, че това е 27-годишен мъж от областния център.
Бандитът е задържан за срок до 24 часа в районното управление във Враца.
 
29.07.2021, 09:26 часа
6878 2
Коментари

гост на хотела

29.07.2021, 10:15 часа
това е поръчков човек от собстевника на Хотел Раде 1 на улица Леонов,за да може гостите от Хотела да имат място да спират!Години наред се заплащат такива дейности с цел освобождаването на улицата или се поставят туби с вода временно в пиковите часове

Паразити

29.07.2021, 09:51 часа
Да му наденат една гума на врата и по централната улица на града да го замерят гражданите с винтили и капачки. Покажете го тоя малоумник бре, като го видя край блока да извадя ловджийската пушка!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha