От последните минути! Моторист се размаза в камион на натоварен булевард във Враца, трафикът е затруднен /снимки/

От последните минути! Моторист се размаза в камион на натоварен булевард във Враца, трафикът е затруднен /снимки/ Тежка катастрофа между мотор и камион е станала на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е на около 200 метра от кръстовището, на което загина отново при удар на мотор в камион 17-годишният Алекс от Враца.
Малко камионче „Мерцедес“ с врачанска регистрация е пътувало от автогарата към жк “Младост", когато в задната му дясна част се ударил моторист. В същото време друг рокер изпреварвал камиона отдясно. При сложната маневра се стигнало до сблъсък, след който единият мъж паднал на пътя. И двата мотора са със софийска регистрация, като управлявалите ги са видимо дългогодишни рокери.
Веднага свидетели на катастрофата подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали 2 патрулки и линейка. В момента пострадалият е качен в спешния автомобил и лекарите му оказват първа помощ на място. По първоначални данни при удара той сериозно е наранил лицето си. На асфалта продължава да стои неговата каска, а около нея има много кръв.
Проверката с дрегер установи, че и двамата участници в инцидента не са употребили алкохол.
Екип на полицията продължава да работи по изясняването на причините за катастрофата. По тази причина и двете ленти в посока изхода на Враца са блокирани и пътуващите влизат в насрещното.
17.09.2021, 17:41 часа
14325 2
Коментари

гошо тъпото

18.09.2021, 08:18 часа
всеки вмоторист -кндидат донор на органи!

aaaaa

17.09.2021, 18:54 часа
Гледам ги и из града, изпреварват от ляво от дясно няма проблем нали, газ до дупка. Като не внимават да мрЪт
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha