Извънредно! Тежка катастрофа край Криводол, виновникът избяга /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа край Криводол, виновникът избяга /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя между Криводол и Галатин, видя първо репортер на агенция BulNews.
Джип "Мицубиши" в електриков цвят е ударил странично лек автомобил "Ауди" с врачанска регистрация, като вследствие на силния сблъсък немската кола се е преобърнала.
Свидетели на произшествието споделят, че не са успели да видят регистрационните номера на японското возило, но твърдят, че знаят кой е виновен за катастрофата. В немския автомобил е пътувал само шофьорът, който за щастие е останал невредим. 
Очевидци са подали сигнал на спешния телефон 112 и се очаква всеки момент да пристигне екип на полицията, който тепърва ще установява причините за пътния инцидент.
 Движението е временно затруднено, тъй като колата все още се намира на пътното платно. Пътуващите по този маршрут да се движат с повишено внимание.
 
 
18.09.2021, 15:47 часа
12621 2
Коментари

Ломския

19.09.2021, 08:54 часа
Асфалта нов аудито бегало много и станала белята,сега е момента собственика да гресира колата,няма да се налага да е вдига на крик................

F1

18.09.2021, 18:40 часа
От снимка № 5 се види, че това е била яка бегачка /ауспуха най-вероятно заводски го няма, а по български е турена тръба/ и най вероятно много е връвела.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha