Само в BulNews! Сензационни разкрития за лидера на ИТН във Видин Милен Милчев

Само в BulNews! Сензационни разкрития за лидера на ИТН във Видин Милен Милчев Възможно ли е пъдар да стане директор на дирекция „Финанси и бюджет“ на голяма община? В България всичко може, особено пък във Видин, установи агенция BulNews.
Избирането на Милен Милчев за областен координатор на „Има такъв народ“ в крайдунавския град ни провокира на направим журналистическо разследване около неговата личност. Събраната информация ни дава право да попитаме Слави Трифонов дали не се е превърнал в боклукчийски камион, който минава и обира отпадъците от останалите партии.
В поредица от материали медията ни ще разкрие истината за новоизбрания партиен шеф, за да могат от ръководството на ИТН в София и избирателите във Видин да направят своя информиран избор.
Годината е 2007. Кандидатът на ГЕРБ Румен Видов печели общинските избори и става кмет. Започва бясна подмяна на администрацията. Някъде по това време някой все пак казва на градоначалника, че са го ударили съвсем през просото и започват да обявяват конкурси за набелязаните длъжности.
На този за директор на Дирекция „Финанси и бюджет“ се явява и пълният анонимник Милен Милчев. Младежът няма впечатляваща биография и опит, но въпреки това печели конкурса срещу другия кандидат, който 16 години  е бил зам.-шеф по икономическата част на тютюневия комбинат в града, а после и директор до приватизацията му.
Та този човек - Благой Гайдарски, губи състезанието срещу никому неизвестния младеж Милен Милчев.
Какви са били предимствата на победителя? Никакви, ако внимателно се вгледаме в неговата биография. Момчето е постъпило за първи път на работа на 13 август 2006 г. във фирмата на майка си „Биопродукт-Ралица Петрова“ в магазин „Селска мъка“ като пазач. През следващата година е повишен от пъдар до организатор производство. Няма и един подчинен в счетоводство, няма и нито един ръководен от него в областта на икономиката, не е управлявал и финансов отдел. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и ръководни длъжности. Но печели конкурса, защото е активист на ГЕРБ.
Ако тогава е представил трудова книжка с друг стаж, то от това трябва да се заинтересува полицията и прокуратурата. Ако е дал и диплома за завършено образование, дори и да не е купена, а да е учил задочно, това пак не оневинява този, който е издал заповедта за назначаването му на директорското място в общината. Милен Милчев е роден през 1980 г. и няма как на 27 г. да е изучил финанси и да натрупа 6 г. опит като ръководител. Анализирайки всичките тези данни лесно може да се направи обоснованото предположение, че назначението му тогава е било незаконно.
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, мъка, селска мъка!
Неслучайно Милен Милчев все пак успява някак да го подготви едва през януари, но само 4 месеца по-късно кметът е принуден да изтегли кредит от 5 000 000 лв., за да се вържат сметките на общината.
Мнозина вещи анализатори твърдят, че покойният кмет Румен Видов беше подсъдим именно заради финансовите машинации на негови подчинени. Нищо чудно директорът на дирекция„Финанси и бюджет“ Милен Милчев да е имал основен принос за това…

Очаквайте продължение!
08.10.2021, 08:50 часа
5597 3
Коментари

къртица

08.10.2021, 16:33 часа
Това е Къртица в партията на Слави. Да действа в полза на ГРОБ. Дано се отърват от такива.

Възмутен видинлия

08.10.2021, 11:10 часа
Ужас! Ама казвайте ги навреме тия неща. Вече се замислям дали да гласувам пак за тази партия

Георги Каменов

08.10.2021, 10:48 часа
Не мога да повярвам какви хора ни носят "промяната"! Нищо чудно Слави да се провали с такива хора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha