Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Враца /снимки/

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Враца /снимки/ Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Враца и областен координатор на ГЕРБ за областта инж. Петя Аврамова регистрира листата на коалицията в РИК. На регистрацията присъстваха Калин Каменов, общински ръководител на ГЕРБ-Враца и кмет на община Враца, Ирина Иванова, областен председател на СДС-Враца и кандидатите за народни представители Красен Кръстев, Мирослав Аспарухов, Владимир Христов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков, Галин Снежанов.
„Изборът, който ни предстои на 14 ноември, не е просто между политически сили и идеологии. Той е по-скоро цивилизационен избор дали да продължаваме да затъваме в кризата, в която се намира държавата ни, или искаме отново да тръгнем по пътя на стабилността и растежа.
Предстои ни да изберем дали да продължаваме да размахваме юмруци и да чертаем разделителни линии, докато корабът, който е държавата ни потъва, или ще изберем обединението и разумното държавническо поведение, за да успеем да излезем от кризата. Вярвам в мъдростта на българите и знам, че ще изберат политиците, които са доказали, че могат да управляват държавата добре и да я извадят от кризата. Знам, че ще предпочетат стабилност и ред в хаоса, който беше създаден в последните 5 месеца“, заяви Петя Аврамова.
„Вярвам, че кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева ще бъдат подкрепени от мнозинството българи.“
Аврамова бе категорична, че е време да проявим мъдрост и да спрем разделението в обществото ни. „Сигурна съм, че ГЕРБ-СДС ще затвърдят лидерската си позиция в област Враца и ще бъдем първа политическа сила и на тези избори. Листата ни е комбинация между опитни политици, доказали се експерти и млади високообразовани хора, които имат желание да се ангажират с обществения живот. Смятам, че нашата листа е най-добрият избор за област Враца“, изтъкна Аврамова.

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС включва 12 кандидати за народни представители:
1.  инж. Петя Аврамова – министър на регионалното развитие и благоустройството в последното правителство на ГЕРБ, областен координатор на ГЕРБ за област Враца, народен представител в 42-то, 43-то, 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание.
2.  Красен Кръстев – икономист, народен представител в 43-то, 44-то, 45-о и 46-то НС.
3.  Мирослав Аспарухов – представител на гражданската квота в листата, художествен ръководител на ансамбъл „Мездра“, народен представител в 45-о НС.
4.  д-р Владимир Христов – юрист, доктор по конституционно право, председател на Общински съвет – Враца.
5.  Мартин Харизанов – икономист, областен председател на МГЕРБ Враца, предприемач и член на УС на „Ботев Враца“.
6.  Владимир Миленков – инженер-геодезист, член на МГЕРБ Враца
7.  д-р Иво Ралчовски – един от най-известните офталмолози в България, председател на групата на ГЕРБ в ОбС – Враца
8.  Ралица Добрева – инженер-агроном, народен представител в 44-то НС и областен управител на област Плевен в периода 2014–2017 г.
9.  Соня Мошолова – магистър „Защита на населението и критичната инфраструктура“, представител на младежката организация на ГЕРБ-Козлодуй.
10.  Момчил Върбанов – агроном, земеделски производител, общински съветник от ГЕРБ в ОбС – Криводол.
11.  Галин Снежанов – представител на коалиционния партньор СДС, магистър по политология, младежки работник и обучител в сферата на неформалното образование в „Младежки център“ – Враца и образователен медиатор в иновативно училище ОУ „Васил Левски“ – Враца.
12.  Ангел Лалюв – предприемач, общински съветник в ОбС – Козлодуй и секретар на общинската структура на ГЕРБ-Козлодуй.
 
10.10.2021, 12:14 часа
7453 13
Коментари

3210

11.10.2021, 10:57 часа
Присъствието на К.К буди недоумение! Ако представения екип има нужда от подкрепа, то "красотата" му ли ще ги направи депутати? Водача на листата вече е в класацията на най-достойните депутати на МИР Враца за всички времена! Може би и трябва имунитет?

Ще фалирате Пенката с тия избори ...

10.10.2021, 17:44 часа
На снимката е сбирщина от кол и въже - там където лакомията среща алчността. Пенка - тотален провал,Миро - потомствен комунист и мездренски "плейбой"(правете сметка колко са изпаднали жените там), и разни недуачници с пари и службогонци.

Николайчо ментата

10.10.2021, 17:41 часа
Скоро прочетох, че Общината има ЧЕТИРИ пиара /едната бройка е съкратена на Ина/, Калинчо да каже какво работят или пушат по цял ден да разберем врачани за какво се харчат парите ни.

Нямате достойнство, господа кандидати

10.10.2021, 17:32 часа
Чудя се какво ли мекере трябва да си, за да си кандидат от партия, чиито лидер спи с пищов и кюлчета в шкафчето?!Нарича председателя на народното събрание "Проста Кърджалийска..." и пр. гнусотии? И най-отпред бившата негодна министърка ....

голяма мутра

10.10.2021, 16:54 часа
Колко открадна Коки психото през първия мандат с Илиян пич.....ката няма размери, за няколко апартамента, а далаверите има кой да ги разрови, нямо го вече Боко тиквата.

Илиян

10.10.2021, 16:42 часа
Браво на Калин града е целия в дупки особено при КАТ, а по улица Димчо Дебелянов трябва да кара по въздуха потрошихме си джантите и гумите в дъжда.

666

10.10.2021, 15:47 часа
скромен врачанин ... Тия ако мислеха за града щеше да бъде много по-добре - тотална ревизия на предишните кметове и на прокурор ,нататък се знае .Интересно що ли не се случи ! Интересно е дали има ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ВСЯКА ЕДНА ОБЩ. ПОРЪЧКА.

скромен врачанин

10.10.2021, 15:41 часа
Иначе, браво Калине, за това което съумя да направиш. За бай Тошо имаше един лаф, че това което е направил, другите не могат само да го боядисат. Та това важи и за твоите дела. Нека завиждат.

скромен врачанин

10.10.2021, 15:33 часа
Добре че беа тия на снимката, та градеца малко се поопрай. Ма за това на българския казан в отвъдното нема пазачи, щото ние сами си се давим.

666

10.10.2021, 14:10 часа
горките ,аврамовица ша ни весели с чалга маанета а останалите ша друсат яко гьобек
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha