Странно! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев не е ходил в казармата, но пък се прави на самбист

Странно! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев не е ходил в казармата, но пък се прави на самбист От няколко дни разкритията на агенция BulNews за съмнителното минало на областния координатор на „Има такъв народ“ във Видинско Милен Милчев са тема №1 в крайдунавския град. Миналия петък единствено медията ни извади на светло истории, които дават друг прочит на репутацията на бившия горещ симпатизант на ГЕРБ.

Само в BulNews! Сензационни разкрития за лидера на ИТН във Видин Милен Милчев

Разследването на медията ни за Милен Милчев установи, че той не е ходил в казармата. По неофициална информация причината за това е, че е бил обявен за негоден за военна служба. Това е често срещана причина при по-старото поколение, което по закон трябваше да изпълни своя дълг към Родината.
Странното в случая е, че същият човек, който не може да отиде в казармата, по същото време тренира самбо в клуба на баща си. В този спорт тренировките са тежки и изтощителни, но въпреки това Милен Милчев е упорит и дори се хвали, че е стигнал до националния отбор. От тези среди обаче твърдят, че той внимателно е избирал срещу кого да се бие и почти не се е срещал на тепиха със състезатели от елита. Милчев наистина е участвал в спортни прояви по самбо, само тогава, когато националите били на състезания в чужбина, за да има за противници по-неподготвени и млади опоненти. Запознати са категорични, че той със сигурност не е бил част от националния отбор по самбо и това е една от легендите около неговия публичен образ. Обществото само може да се досети защо здрав, прав младеж не е отишъл в казармата, а в същото време е тичал по баирите в преследване на плячка и е тренирал силов спорт. Интелигентният човек умее да чете дори и нещата, които не са му директно написани и дали става въпрос за елементарен селски тарикат.
В някои среди във Видин от години се коментира и един друг, пре-любопитен случай, свързан с новоизлюпения областен лидер на ИТН. Милен Милчев може да не е ходил в казармата заради непригодност, но е ловджия и е имал разрешение за носене на оръжие. Източниците ни смятат, че към този момент полицията му е отнела възможността да ходи въоръжен, но за това няма официално потвърждение. Историята обаче е от периода, когато той е директор на Дирекция „Финанси и бюджет“ в община Видин. Някъде тогава по време на лов Милчев гръмнал в крака своя приятел Б. И. За да няма проблеми с органите на реда, той полага усиля да прикрие инцидента. Запознати се кълнят, че и днес в крака на простреляния има сачми, които са останали от злополучния лов. Полицията все пак успява да научи за станалото, но всичко е покрито благодарение на влиятелния тогава С. И.-Бербека. Тази личност е била разтворила чадър над семейството на сегашния лидер на ИНТ, но за това ще стане въпрос в някой следващ материал.
Другата мантра за скандалния лидер на партията на Слави Трифонов е тази, че той е едър земевладелец. От ръководството в София го представят като успешен арендатор на около 1800 дка земя, но истината е твърде различна. Милчев не разполага със значителни суми и това е видно от начина му на живот и от това как изпълнява задълженията си по някои договори. Влизането му в отбора на ИТН вероятно е спасителният пояс, чрез който очаква бързо да подобри своето финансово състояние.
Във Видин упорито се коментира как така човек, който е бил на 4-то място листата на „Има такъв народ“ за последните парламентарни избори и е получил само 199 преференции от 10 общини, сега е издигнат до областен координатор. Хората недоумяват как мъж, който не е успял да създаде и да запази семейство, ще изгради и ръководи партийна структура. В някои от крайните коментари името на Милен Милчев може да се срещне в едно изречение с определението „политическа проститутка“. Вероятно причината за това е неговият политически път, започнал от НДСВ, преминал през ГЕРБ и „Единни за промяна“ на Росица Кирова, за да стигне сега до ИТН. Трябва да подчертаем, че от всичките цитирани партии и обединения досега той винаги е бил позорно изхвърлен. Нищо чудно това да се случи и от формацията на Слави Трифонов.
На 14 ноември видинчани трябва да изберат своите нови лица, от които се очаква да защитават интересите им. Милен Милчев едва ли ще е сред фаворитите им и това е разбираемо. По-важното е това да го разберат навреме и в централа на „Има такъв народ“, за да няма след това учудени от слабия резултат на партията в крайдунавския град…

Следва продължение!
11.10.2021, 08:36 часа
8360 1
Коментари

тачо коча

11.10.2021, 17:30 часа
познавам го тоя и знам, че има основно образование от село Чернополе
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha