Кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова проведоха срещи в Северозападна България /снимки/

Кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова проведоха срещи в Северозападна България /снимки/ На пресконференция в БТА във Видин, кандидатите за президент доц. д-р Милен Михов и за вицепрезидент Мария Цветкова, очертаха приоритетите на ВМРО за президентските и парламентарните избори.
Водачът на листата на ВМРО във Видин и Враца Красимир Богданов представи кандидатите за народни представители на ВМРО за област Видин и акцентира на проблемите на хората от Северозапада. От ВМРО поднесоха цветя пред паметника на героите от 3-ти пехотен Бдински полк и склониха глава пред подвига на Бдинци - лъвове, титани. Те поеха ангажимент да съдействат за превръщането на античният град Рациария в пример за съхранение на българското културно-историческо наследство.
Като част от обиколката в Северозападна България, кандидатите на ВМРО посетиха и Монтана. Заедно с водача на листата Димитър Чукарски и кандидати за народни представители и симпатизанти на патриотичната идея, те се поклонихме пред паметника на Левски и поговориха с гражданите за инициативите на ВМРО в подкрепа на традиционното семейство, образованата раждаемост и родителството.
По повод 144 години от Освобождението на Враца ВМРО проведе факелно шествие, в което се включиха и доц. Милен Михов, Мария Цветкова, водача на листата на ВМРО във Враца и Видин Красимир Богданов и кандидатите за народни представители. Кандидатите на ВМРО произнесоха словата пред паметника на великия Ботев, поднесоха венец и почетоха героите с едноминутно мълчание. Пред медиите, доц. Михов акцентира върху подкрепата на ВМРО за изграждане на нови мощности в АЕЦ „Козлодуй“ и развитието на българската ядрена енергетика.

ВМРО е с номер 21 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
10.11.2021, 09:54 часа
1622 1
Коментари

Максим

10.11.2021, 21:34 часа
Тия имат ЕБАААААААААААААТИ бруталното вице! Ох, на дядооооо!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha