"Ботев"/Враца/ не успя да победи и последния в елита, потъва заедно с "Царско село"

"Ботев"/Враца/ не успя да победи и последния в елита, потъва заедно с "Царско село" „Ботев“ (Враца) и „Царско село“ не успяха да се победят в първия мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата завърши 0:0 на стадион "Христо Ботев".
Двубоят противопоставяше двата последни отбора в класирането. След нулевото реми и преди останалите двубои от кръга, "царете" са на последната позиция с 11 точки.
Врачани са на 12-ата позиция с 13 точки, но и с мач повече от 13-ия Пирин. "Орлетата" са с 12 точки. Двубоят премина сравнително равностойно и с опасности за двата състава.
Преди началото на мача имаше минута мълчание в памет на жертвите от двете трагедии, разтърсили България в последните дни - тази от старческия дом в с. Рояк и от скоросния път "Струма".
Гостите започнаха по-добре мача.
В 8-ата минута, Стеванович овладя центриране на Попадийн в наказателното поле, намери Димо Бакалов, който му върна и нападателят стреля, но топката прелетя над вратата.
В 28-ата минута, „Ботев“ създаде първата сериозна опасност в мача. Виктор Василев пусна успореден на голлинията пас към Бабунски, който не успя да засече от няколко метра, а топката мина и покрай Касини, но така и не се стигне до удар.
Минути по-късно, Лукас Диас напредна и отправи хубав удар от дъгата пред наказателното поле, получи се рикошет, а вратарят Костов не помръдна, но топката мина встрани.
До края на полувремето, двата тима не успяха да си вкарат попадения. Ситуацията на терена не се промени много през втората част. В 50-ата минута, Диего Фераресо центрира отдясно към Дориан Бабунски, но вложи малко повече сила и нападателят не успя да овладее добре от изгодна позиция на няколко метра пред вратата.
В 58-ата минута се стигна до комичен момент в мача. Съдията Волен Чинков си изпусна картоните, в опит да покаже жълт на Касини. Ненов се пошегува и показа наказателния картон на съотборника си.
Реферът прие това с усмивка и все пак използва резервните си картони, за да санкционира официално провинилия се Касини. Малко по-късно, след центриране от корнер в наказателното поле на Царско село, Дориан Бабунски стреля с глава, след което имаше претенции, че играч на гостите е играл с ръка, но съдията прецени, че няма дузпа. ВАР потвърди решението на Чинков.
В 74-ата минута, Бабунски пусна извеждащо подаване към Красимир Тодоров, който излезе очи в очи с вратаря, опита се да го преодолее, но Георгиев успя да открадне топката от краката му. В самия край Бабунски бе близо до попадение, но не сполучи с опита си.

„Ботев“ /Враца/ – „Царско село“ 0:0

Стартови състави:
„Ботев“ (Враца): 76. Красимир Костов, 5. Костадин Ничев, 18. Илия Миланов, 77. Мартин Николов, 6. Антонио Георгиев, 94. Юлиян Ненов, 88. Йоан Бауренски, 16. Матеус Енрике, 20. Дориан Бабунски, 22. Диего Фераресо, 11. Виктор Василев
„Царско село“: 1. Янко Георгиев, 3. Мартин Кавдански, 21. Венцислав Василев, 25. Александър Александров, 83. Христо Попадийн, 80. Карлос Охене, 10. Лъчезар Балтанов, 93. Васил Шопов, 7. Димо Бакалов, 12. Диас Лукас, 8. Ален Стеванович
26.11.2021, 14:22 часа
2331 7
Коментари

Ботев Враца

30.11.2021, 13:45 часа
До като се сетите, че трябва да смените това менте, ще останем без играчи, Бабунски вече го искат 3-отбора, Костов го иска Берое, Бауренски си го прибира ЦСКА, и Сър Алекс да винете без играчи няма да може да направи нищо. Лоша трансферна политика и

samo botev

27.11.2021, 23:27 часа
Ботев Враца не е имал по слаб треньор и по некадърно ръководство и във В група. Да си правят такава гавра с един славен клуб на 100 годишнината ще сбърши много зле за тях ама те не са и от Враца та не им пука че ще ги линчуват накрая щото ще избегат

Гледал мача

27.11.2021, 18:01 часа
Както си гледах мача и селяните с тия червени екипи като на Ливърпул , ако не знаех, че са селяните, с тази тотална доминация и мачка не на Ботев Враца, можеше човек да си помили, че Ливърпул играят с Ботев мач за УЕФА и се гаврят с тях.

Леле Мале

27.11.2021, 11:53 часа
Един опашкар 1948, ни би с 5:1, Втори опашкар Пирин ни би с 3:1, Това сега беше Трети опашкар, който ни смаза от игра и благодарение на късмета не ни биха, че даже и с разгромна победа, който не е гледал мача вижте статистиката от Диема Спорт.

Обещавам, че ще излезнем от тази ситуация

26.11.2021, 23:00 часа
В Спортал Дани обещава, прочетете го; но за мен Тоя все се оправдава с нещо или обещава нещо до следващия мач, но докато има Бълъци нека му вярват, отбора е безобразно слаб и върви упорито към Б-група.

Samobotev

26.11.2021, 19:55 часа
Да те надиграва най-слабият отбор и да се правиш че няма нищо. Най-добрите ти играчи да си тръгват без пари и да няма нищо Къде е Калин и защо не идва вече на мач да си види франкенщайна дето сатвориха калинките му

Дунев

26.11.2021, 19:02 часа
Единственият дето можеше да вкара гол и вече го направи тая година в последната победа беше Мишката а той с треньорска контузия. Бразилското менте и всички тия покрай него да се омитат. Колко врачани имаше в състава днеска?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha