Извънредно! Кола помете джип на кръстовище във Враца, щетите са големи /снимки/

Извънредно! Кола помете джип на кръстовище във Враца, щетите са големи /снимки/ Кола помете джип на натоварено кръстовище във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на светофарите над бензиностанция OMV.
Врачански джип "Мицубиши", управляван от възрастен мъж, излизал от уличката от ж.к. "Младост", когато бил ударен от лек автомобил "Фолксваген Пасат". Зад волана на колата, която също е с врачанска регистрация, бил млад шофьор, който идвал от "Химко". Той не спрял на червен сигнал на светофарната уредба, блъснал джипа, изхвърчал от пътя, преминал през предпазната ограда и се спрял в бетонна стена.
За щастие при произшествието няма пострадали хора, но материалните щети и по двете возила са сериозни, като джипът е потрошен и в предната, и в задната лява част.
В момента на мястото има екип на полицията, който разреши автомобилите да бъдат преместени и трафикът в района вече се осъществява нормално.
21.01.2022, 12:43 часа
9017 2
Коментари

бако2

21.01.2022, 15:02 часа
чист късмет че не е имало никой на тротоара, аман от тъпи копиленца с колите на тати се правят на състезатели, върви ли на втора поне, майка ти дееба

бако

21.01.2022, 13:24 часа
върви ли пасатУ селяндур? ако на тротоара имаше дете?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha