Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО катастрофата до OMV във Враца

Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО катастрофата до OMV във Враца Два часа след зрелищната катастрофа до OMV във Враца, агенция BulNews се сдоби с видео от нея.
На кадри от камера, поставена на кръстовището, ясно се вижда как е станал инцидентът, за който съобщи по-рано медията ни.

Извънредно! Кола помете джип на кръстовище във Враца, щетите са големи /снимки/

Врачанският джип, който излизал от уличката за ж.к. "Младост", преминавал на зелена светлина на светофара, като в същото време в него с висока скорост се ударил лек автомобил "Фолксваген Пасат", идващ от "Химко". Младежът, който седял зад волана на врачанската кола, не спрял на червено, след което последвал зверският удар. Той бил толкова силен, че джипът, който пътувал в посока ж.к. "Медковец", изхвърчал вдясно и спрял до пешеходната пътека, а колата бутнала предпазната ограда и се спряла в бетонна стена.
В "Пасат"-а с шофьора се е возило и друго момче, а в джипа с възрастния мъж също пътувал човек, като за щастие и четиримата са се разминали само с уплах от случилото се.
Истинско чудо е, че в момента на удара по пешеходната пътека не е преминавал човек, тъй като това е едно от най-натоварените кръстовища в града, и инцидентът можеше да е с фатален край.

21.01.2022, 14:29 часа
16217 6
Коментари

Цветко

22.01.2022, 08:54 часа
Тоя с пасата мина на червено Не сте нормални повечето водачи в тоя град като знаете че не можете да карате не карайте бе така ще запазите на другите хора животите вашия закон няма явно няма и да има за жалост.

тачо коча

22.01.2022, 07:56 часа
детето да върне агнето дето е дало за купената книжка.....

Той

21.01.2022, 21:30 часа
Да му вземат пресната книжка на тоо лайнар, утре може да убие човек... Дори не мина в началото на червеното, бяха минали няколко секунди, ама нали да покаже на другите чекиджийч*та, какъв е ГЪЗар - те го резултатът, ами добре, че е нямало пешеходци !

АААААААА

21.01.2022, 19:44 часа
В северозападо важи: Простотията сервирана с брутално нахалство?

До Козаря

21.01.2022, 17:05 часа
Бако, а оно ти видиш ли, че Джипаря (дека е бързал да яде банички) минава на зелено? А тоя с пасата на червено ? Или това не важи у северозападо0о?

козаря

21.01.2022, 16:47 часа
Северозападналите сме така ни видим, ни чуем. Много му е зор он е бързал да яде закуски с тая джипара.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha