44-г. майка ходи на срещи с млади мъже заедно с дъщеря си /снимки/

44-г. майка ходи на срещи с млади мъже заедно с дъщеря си /снимки/ Майка, която много прилича на дъщеря си, казва, че профилите й за запознанства продължават да се изтриват, тъй като хората я мислят за измамничка.
44-годишната Джолийн Диас обяснава младоликия си вид с начина си на живот. Но онлайн запознанствата не вървят гладко за майката, тъй като нейният профил в Hinge постоянно е докладван от хора, които не вярват, че това е тя.
Майката от Калифорния, САЩ, казва: „Всъщност съм на Hinge, но акаунтът ми е бил изтриван няколко пъти.
Смешно е, мисля, че хората мислят, че съм фалшив акаунт и ме докладват.
Мога да свържа моя Instagram с моя профил, но не го правя, тъй като смятам, че моите социални медии не представят обикновения човек, който съм.“ Профилът на Джолийн в Instagram има над 565 000 последователи и казва, че не й липсват оферти за срещи от по-млади мъже.
Тя добави: „Имам по-млади мъже да ми пишат съобщения в моите социални медии. По-голямата част от съобщенията са много учтиви и повечето са комплименти и положителни за мен, насърчавайки положителния ми начин на живот. Когато по-млади мъже ме канят на срещи, намирам това също толкова ласкателно, колкото мъжете на моята възраст или по-възрастните да ме канят на среща.“
Джолийн хвали момчетата, които имат смелостта да се доближат до нея.
Тя продължава: „Мисля, че някои по-млади мъже са склонни да фантазират малко повече за това какво би било да излизат с някой по-възрастен.
Докато мъжете на моята възраст или по-големите са по-прагматични и търсят някой, който да се наслаждава на простите неща в живота.
Тя е майка на 21-годишната Мейлани и двете са толкова близки, че ходят на двойни срещи заедно.
Тя заключи: „Когато и двете се виждаме с хора, често ходим на боулинг, на кино, походи, на плаж. Не сме ходили на двойна среща скоро, но тя и аз сме много близки, така че определено ще го направим отново.
Говорейки за перфектния мъж, Джолийн разкри: „Те трябва да могат да допринасят еднакво, както финансово, така и емоционално. Трябва да обичат кучетата, тъй като аз имам голдън ретривър. Те също трябва да обичат да са на открито и да са физически активни."
28.01.2022, 12:00 часа
2262 1
Коментари

baba Meri

28.01.2022, 13:19 часа
Kakvo se chudite kakvas Kalifornia,kakvi pet leva sashtata mrasnica jivee v nashia grad i pravi sashtoto zashto vi e chudno,i maikata i dvete i dashteri sa istinski kurvi...imat edin bashta.muNcho,koito jiveee na selo i raboti i tia veiat bairaka de
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha