От последните минути! Мъж се строполи и умря на място пред магазин във Враца /снимки/

От последните минути! Мъж се строполи и умря на място пред магазин във Враца /снимки/ Мъж падна и умря на място пред магазин във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Трагичният инцидент е станал преди минути, в ж.к. „Дъбника“, пред бившето заведение „Лабрадор“ до Пазарчето. Около 40-годишен мъж вървял по тротоара, когато се спрял и седнал на стълбите пред магазина за плодове и зеленчуци. Продавачката видял човека, но била заета със служебните си ангажименти и продължила да ги върши. Момент по-късно магазинерката погледнала отново към мъжа и видяла, че лежи по гръб. Жената се притеснила и бързо се обадила на тел. 112. Веднага към адреса бил изпратен екип спешни медици, който само констратирал смъртта на младия мъж. 
В момента на мястото има екип на полицията, като се очаква да пристигне дежурен дознател, който да поеме случая. Бездиханният труп все още лежи пред вратата на търговския обект. При първоначалния оглед е установено, че мъжът е носил скъп часовник и последен модел мобилен телефон.
17.05.2022, 12:58 часа
16064 1
Коментари

ВЕДС

17.05.2022, 20:57 часа
БЕЛОТО НЕ ПРОЩАВА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha