Екшън: Украинец и българин се млатиха в центъра на София /снимки/

Екшън: Украинец и българин се млатиха в центъра на София /снимки/ Екшън се е разиграл късно снощи в центъра на София. Скандал между украинец и българин прераснал в бой и то по средата на улица. Грозните сцени са запечатани от очевидец, който направил видео на боя и го е споделил в социалните мрежи.
На клипа се вижда как двамата си разменят обиди, а жената на българина се опитва да застане между тях и да ги разтърве. Напрежението обаче ескалира и двамата стигат до размяна на удари, съобщава "Флагман".
„Отивай да се биеш в родината си, не тук ние да те издържаме. Аз ти плащам да седиш тук“, крещи нашенецът към чужденеца.
След кратката хватка украинецът се качва в колата си, а опонента му чупи страничното стъкло. За кратко време видеото събра стотици коментари в социалните мрежи, като хората са разделени на два полюса – едни смятат, че постъпката е изключително грозна, а други са на мнение, че е заслужено.
Няколко часа, след като бе качено, видеото бе свалено от Фейсбук.
21.05.2022, 12:53 часа
1767 1
Коментари

Българин

21.05.2022, 19:46 часа
Браво момче , браво ! Един нещастник заложници в Банско ще взима , онази мърла чернилка я вози в джип без номера - фашисти наследствени мафиоти ни липсваха в смотаната родинка циганска
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha