Доброто съществува! Врачанин намери крупна сума пари и ги върна на възрастно семейство, пестило цял живот

Доброто съществува! Врачанин намери крупна сума пари и ги върна на възрастно семейство, пестило цял живот Врачанин е намерил голяма сума пари и ги е върнал на възрастно семейство, научи агенция BulNews. 
Владимир Симеонов е родом от града под Околчица и от години живее в София. Той е инженер по професия. В събота мъжът намерил кожена чанта с отличителни символи, в която имало голяма сума пари в евро. Мъжът не се замислил и за миг и публикувал апел във фейсбук, с надеждата притежателите да се разпознаят и да им върне парите. 
Докато разговарял с техническия ръководител на обекта, пред който намерил чантата, собствениците се появили. Оказало се, че те са възрастно семейство, което цял живот е събирало пари, за да купи апартамент на внуците си, а на чантата били записани имената на децата. 
Владимир искал да е сигурен, че сумата се връща обратно при притежателите и след като хората казали колко са, дори му показали джобно тефтерче, в което пишело как са събрани. Така парите били върнати, а усилията, положени през целия живот от семейството, не били напразни. Владимир има дъщеря, за която иска да бъде пример и често заедно организират благотворителни инициативи. С постъпката си младият врачанин показа, че доброто съществува и си струва да се предаде нататък. 
 
01.06.2022, 08:43 часа
4605 2
Коментари

Пустиняк

01.06.2022, 14:21 часа
Убав пустиняк баце.

брао

01.06.2022, 11:17 часа
брао на момчето върнал ги е щото има и изкарва ако беше некои мизерник немаше да има и помен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha