Ти Q7 карал ли си? Тарикат заряза скъпарския си джип на две места на паркинг във Враца /снимка/

Ти Q7 карал ли си? Тарикат заряза скъпарския си джип на две места на паркинг във Враца /снимка/ Тарикат заряза лъскавия си джип на две паркоместа във Враца, научи BulNews. Снимка на скъпото "Ауди Q7" бе качена от добросъвестен гражданин в една от врачанските катаджийски групи. Човекът е останал възмутен от начина, по който е бил спрян джипът на паркинга на местен хипермаркет. Той е решил да увековечи тази нагла постъпка, а след това за назидание я е споделил в интернет пространството и със своите съграждани. 
На фотоса се вижда, че скъпарското возило, което е със софийска регистрация, е зарязано на две места, при това за хора с увреждания. По всичко личи обаче, че инвалидни са шофьорските умения на водача. Той изобщо не се е затруднил да паркира, на едно място своя автомобил и е решил, че за никого няма да представлява проблем, ако джипът му остане по този нелеп начин за един час, докато обиколи няколко пъти хипермаркета, за да напазарува необходимото за вечеря.
Под поста във фейсбук веднага започнаха да се изливат коментари - някои хапливи, и с право, други - с насмешка, тъй като врачани явно свикнаха с подобни гледки.
"Може би пази място на още някой инвалид", "Той само отзад е инвалид, иначе не е", "Този е с два леви крака" и "Умствен инвалид", са само част от коментарите на местните.
По всяка вероятност ако собственикът на возилото беше в неравностойно положение, щеше да е по-солидарен с хората като него и да помисли и за тях. С постъпката си водачът показва точно обратното и сякаш си е повярвал, че лъскавите возила купуват и правото да паркираш както си искаш. 
24.06.2022, 08:40 часа
4613 1
Коментари

@

24.06.2022, 09:07 часа
Това е някои селянин или комплексар с тия закупени номера.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha