От последните минути! Тежка катастрофа във Враца със служител на жандармерията в Монтана /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа във Враца със служител на жандармерията в Монтана /снимки/ Тежка катастрофа със служител на жандармерията в Монтана е станала във Враца, видя само репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е от преди минути, край магазин LIDL в ж.к. "Дъбника".
Лек автомобил "Фолксваген Голф" с врачанска регистрация се движел от бул. "Васил Кънчов" по надлеза при КАТ в посока ж.к. "Сениче", успоредно с врачански "Опел Зафира", който била управляван от жена, отиваща от пл. "Руски" в посока жк "Дъбника".
Изведнъж водачът на "Голфа", който е служител на жандармерията в Монтана, решил да направи забранен ляв завой и отнел предимството на другата кола. Жената не успяла да спре и се забила в шофьорската му врата. Ударът е бил толкова силен, че двете коли изхвърчали от пътя, като едната се спряла в стълб на паркинга на магазина, а другата до нея.
Незабавно на мястото на инцидента пристигнаха линейка, две пожарни и две патрулки. Огнеборците се наложи да режат "Голфа", за да извадят служителя на МВР изпод ламарините. Веднага след това мъжът бе откаран към спешния център, тъй като нараняванията му са сериозни. Шофьорката на "Опел"-а е с порезни рани, но е в добро общо състояние. Тя е пътувала с двете си деца, които за щастие са невредими.
Тъй като в инцидента е участвал служител на МВР, случаят следва да бъде поет от дежурен следовател.
26.06.2022, 22:21 часа
21424 2
Коментари

чичи

27.06.2022, 00:17 часа
бе тоо па те са безсмъртни не знаеш ли

не така

26.06.2022, 22:31 часа
нещо много започнаха да си превишават правата милиционерчетата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha