Блага вест! Радост Тодорова роди син на футболиста Георги Костадинов /снимка/

Блага вест! Радост Тодорова роди син на футболиста Георги Костадинов /снимка/ Врачанската гордост Радост Тодорова и съпругът ѝ – футболиста Георги Костадинов, станаха родители. На 3 август в столичната болница „Токуда“ се е родила дългоочакваната рожба на младото семейство. 
Младенецът е кръстен на татко си – Георги. Той тежи 2 900 гр. и е с ръст 49 см. 
Радост, която носи титлите Мис Враца, Мис България Вселена 2015 и Мис Национален отбор по футбол, сподели с почитателите си за трудностите, с които е успяла да сбъдне своята мечта, а именно да дари съпуга си със син. Двамата са минали през три ин витро процедури за 5 години, но най-накрая могат да прегърнат своята рожба. 
Днес самата Радост оповести в личния си профил в социалнитемрежи хубавата новина. Тя сподели и първа снимка на малкия Георги. Ето какво написа красавицата: 
"Най-голямото щастие озари и нашето семейство - с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж - най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба - дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!!  
Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак!  На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен…. На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!!  Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях, най-вече на Георги….. хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи! “От кал да е, Георги да е!” 
05.08.2022, 11:14 часа
5118 3
Коментари

Радостиня

05.08.2022, 16:22 часа
ПС: И не на последно място, благодаря на докторите, които ме наблъскаха с всякаква химия и хормони за да мога да хвана, защото съм продънена кофа, а Гогич го вкарва така както го прави и в националния - ялово.

So Mangesa

05.08.2022, 15:31 часа
Ужас, сега освен песа ще снима и чавето. То няма да остане време за най-якото - да си маже лицето с говна и да вика че е дейли рутиин.

Анонимен

05.08.2022, 13:16 часа
За съжаление в милата ни страна известни са хората, които си снимат парфюмите и екскурзиите, а не тези, които вършат нещо, произвеждат нещо и са полезни на страна и общество дори и с минималното.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha