Вижте кои имена обсъжда БСП за водачи на листи, има промени

Вижте кои имена обсъжда БСП за водачи на листи, има промени Водачите на червените листи обсъжда пленумът на БСП на "Позитано" 20, пише "24 часа".
Лидерката Корнелия Нинова най-вероятно ще води освен в столичния 25-и МИР и в Благоевград. На второ място там най-вероятно ще е досегашният водач проф. Георги Михайлов.
Очаквано Крум Зарков не е сред прочетените пред пленума имена. На негово място в Русе ще води ексземеделският министър Иван Иванов. Не е ясно дали той ще остане първи и в досегашния си регион Шумен.
Водач на листа ще е и досегашният зам.-земеделски министър и бивш евродепутат Момчил Неков. Той е първи в Силистра.
Зам.-шефът на БСП Атанас Зафиров сменя региона си и отива първи най-вероятно във Враца. В Сливен той ще бъде заменен от Деян Дечев. Другият зам.-шеф Кристиан Вигенин запазва Ямбол, не е ясно дали отново ще е първи и в Пловдив, където конференцията още не е минала.
Петър Кънев запазва първото място в Бургас, а Борислав Гуцанов във Варна, Явор Божанков - във Велико Търново, Филип Попов - Видин.
В Габрово водач ще е Валери Митов. В Добрич отново е Мая Димитрова, в Кюстендил - Бойко Клечков.
В Ловеч ще е първа пак Вяра Емилова. В Монтана - Ирена Анастасова, в Пазарджик - Драгомир Стойнев. В Перник водач ще е Любомир Бонев, в Плевен най-вероятно остава Румен Гечев.
Веска Ненчева ще е първа в Пловдив-област.
Разград ще води Добрин Добрев, Смолян - Емил Хумчев. В Стара Загора ще е Георги Гьоков. В Хасково първа ще е Смиляна Нитова, а в Търговище - областният шеф д-р Светослав Стефанов.
Все още не са минали конференциите в София, но се очаква първите си места да запазят освен Нинова, Георги Свиленски и Христо Проданов.
05.08.2022, 16:50 часа
1584 1
Коментари

Сашо плюнката

05.08.2022, 18:30 часа
Аз направих толкова много за 6 МИР ! За 8 месеца, два пъти дойдох до Враца заради софра..!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha