Протестиращи от ломския квартал "Младеново" затвориха пътя за Монтана /снимка/

Протестиращи от ломския квартал "Младеново" затвориха пътя за Монтана /снимка/ Близки и приятели на жестоко пребития Горан Юлиянов от Лом излязоха на протест, научи BulNews. Те се събраха на кръговото кръстовище в квартал "Младеново", откъдето е починалият мъж, и затвориха пътя за Монтана.
Припомняме, че след зверско меле през нощта срещу вторник, 47-годишният мъж почина заради тежки травми, въпреки усилията на лекарите от ломската болница да го спасят.

Само в BulNews! Тумба цигани пребиха с вили и брадви семейство от Лом, 4-ма са в болници

Трагичен край! Почина един от пребитите от циганите в Лом, негови роднини се събраха пред болницата /снимка/

Разярените хора излязоха на протест с лозунги, които гласят: „Виновните трябва да бъдат наказани“, „Искаме справедливост“, „Настояваме за намесата на главния прокурор“. Протестиращите са категорични, че ще направят каквото трябва виновниците за смъртта на техния приятел и роднина да влязат зад решетките.
10.08.2022, 13:44 часа
3300 4
Коментари

Баце

10.08.2022, 19:10 часа
Толерантност в един зверилник е равна на смърт.

миш

10.08.2022, 14:22 часа
Ако,има справедливост в кв.Младеново,няма да остане човек да носи плакатите.А,да попитам,кой Ви ги написа толкова грамотно?

бако

10.08.2022, 14:15 часа
Боже какви времена доживяхме! брикети с по 4-5 присъди да искат справедливост и да викат главния прокурор

Тираджия

10.08.2022, 14:09 часа
Къде е жандармерията,живеят без да плащат данъци а търсят справедливост за това,че са човекоподобни и се избиват по между си.Пътя не е техен за да бъде блокиран вече 4часа.Полицията ги пази а АЗ съм с ТИРА и ще мина през тях.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha