Калин Каменов скочи срещу БФС и веднага смениха съдията на "Ботев" /Враца/ и "Арда"

Калин Каменов скочи срещу БФС и веднага смениха съдията на "Ботев" /Враца/ и "Арда" В два от мачовете от предстоящия 13-ти кръг в Efbet Лига настъпват промeни в съдийските назначения. 
Лично шефът на родните рефери Виктор Кашай е запретнал ръкави и прави корекции в нарядите.
До тях се стига след атаката на кмета на Враца Калин Каменов, който скочи на "кадърните чернодрешковци" след загубата на „Ботев“ (Враца) от „Черно море“/Варна/ с 1:2. Градоначалникът и врачани изразиха недоволството си от главния рефер Димо Димов и най-вече от Кристиян Колев, който беше в бригадата му като ВАР арбитър. 
При обявените от БФС съдийски назначения вчера именно Колев беше посочен да ръководи предстоящата среща на „Ботев“ (Враца) с „Арда“ (Кърджали) в неделя. Това обаче няма да се случи и Кашай и колегите му от Съдийската комисия са решили да го изпратят на двубоя „Хебър“ – „Локомотив“ (София). 
Кристиян Колев ще надува свирката на Националния стадион "Васил Левски", където пазарджиклии ще домакинстват на "железничарите" в петък от 17:30 часа. 
Първоначално предвиденият да ръководи „Хебър“ /Пазарджик/– „Локомотив“ (Сф) Радослав Гидженов пък е изпратен на мястото на Колев да ръководи „Ботев“ (Враца) – „Арда“ /Кърджали/.
05.10.2022, 22:01 часа
2622 3
Коментари

Гледал мач!

07.10.2022, 08:31 часа
Че Реферите режат яко провинциалните отбори в това число и Ботев е повече от ясно! Но че Ботев играят безобразно слабо е повече от видно, най-вече слаба защита допускаща елементарни детски грешки, но при треньор без лиценз какво да очаквате? Това е!

зрител

06.10.2022, 08:05 часа
Калинчо показа на турнира на малки вратички, че не знае от коя страна се рита топката сега е решил да става футболист.

Харизанов

06.10.2022, 07:50 часа
Кмета да погледне играта на различните формации на Ботев Враца-почти слаба, а после да говори за вар и пясък защото той държеше речи на трибуната за Боби Михайлов.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha