Само в BulNews! Роки удари отново, той е среднощният нападател от парка в „Дъбника“ във Враца

Само в BulNews! Роки удари отново, той е среднощният нападател от парка в „Дъбника“ във Враца 19-годишният Силвестър с прякор Роки е крими героят, който нападна и ограби мъж в парка в ж.к. „Дъбника“ във Враца миналата нощ, научи ексклузивно агенция BulNews. 

Този Див Северозапад! Крими герой наби мъж в парка в Комплекса във Враца и задигна телефона му, полицията го търси

Тийнейджърът е стар познайник на полицията в града. Преди няколко години той подлуди съгражданите си с редица нападения и грабежи, както и с много вандалски прояви. В един от случаите, след като бе арестуван, той дори избяга от ареста на районното управление в града.
Медията ни многократно е правила обществено достояние издънките на Роки. Побоища, уриниране в жилищни блокове, уплашени и бити деца са само глава от дългото като „Война и мир“ криминално досие на бандита.

Ексклузивно в BulNews! Арестант избяга от сградата на районното във Враца, задават се масови уволнения


Само в BulNews: Онаниращият от скандалното видео е Роки, който избяга от ареста във Враца

Роки удари отново! Тикнаха го зад решетките за грабеж от дете във Враца

Роки отново в действие: Преби зверски момче от Враца, за да го обере

Преди две години Роки бе тикнат в изправителен дом за година, след като разследващите успяха да докажат, че той е извършителят на 28 престъпления! Няколко месеца по късно обаче бандитът бе освободен предсрочно и продължи да вилнее.

Спокойствие за врачани! 28 престъпления вкараха Роки в поправителен дом за 1 година

Роки се завърна! Бандитът заплаши и обра деца от Мизия във Враца, полицията го издирва 

Досега на Силвестър му се разминаваше, тъй като бе непълнолетен. Вече 19-годишен обаче би следвало да понесе пълната тежест на закона. 
Обществеността във Враца настоява прокуратурата да вземе мерки и да тикне бандита за дълго на топло. Хората се надяват този път Роки да не мине между капките и да не се стигне до престъпление с фатален изход, преди органите на правосъдието да го пратят там, където му е мястото – зад решетките!
20.01.2023, 10:54 часа
13526 2
Коментари

хехе

20.01.2023, 11:41 часа
Ами вижте какво има доста "бичяи" в кавички в Враца, защо не му видят сметката а не да бият само невинни хора, тоя си го заслужава и то доста, то се е видяло щом полицията не прави нищо време е ние да направим.

Цоко

20.01.2023, 11:14 часа
Абе нещо не е наред в правораздавателната ни система. Явно този човек няма да се поправи и докато е на свобода ще има пострадали. Или да се затваря това лайно или да се разреши свободното притежание на оръжие.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha