Сигнал до BulNews! Емилио Коката продължава да шофира из Враца, но вече без книжка

Сигнал до BulNews! Емилио Коката продължава да шофира из Враца, но вече без книжка Заловеният да шофира дрогиран Емилио Емилов продължава да си кара из Враца, сигнализираха очевидци в редакцията на BulNews.
Припомняме, че преди седмица патрул на полицията спря сина на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков. Проверката с дрегер установи, че той не е употребил алкохол, но нарко теста показа, че е дрогиран с кокаин. След тази случка във Враца му лепнаха прякора Коката, който му лепна като ваденка в детски албум.
За скандалния случай съобщи само BulNews, докато медиите от „Храмът на обречените“ бяха необичайно тихи.

От последните минути! Хванаха с наркотици във Враца сина на популярен бизнесмен /снимки/

Няколко дни по-късно се оказва, че регистрационните табели на лекия автомобил „Ауди“, с който беше спрян Емилио Коката, все още е в движение и не е със свалени номера. Оказа се, че колата се води на бащата на скандалния младеж и затова не е приложена тази санкция на закона.
Шофьорската книжка обаче му е отнета.
Това не е пречка самозабравилият се младеж да продължава да кара същото „Ауди“. Близките му знаят, че колата се управлява от приятелката му, но всъщност Емилио Коката се прави на мъж пред приятелите си и сам сяда зад волана.
Конкретният случай, за който свидетели сигнализираха в редакцията на медията ни, е от петък вечерта. Очевидците твърдят, че младежът е имал вид на човек, който е употребил алкохол и бил в приповдигнато настроение. Това не му попречило да запали колата на баща си и демонстративно да я подкара.
Поведението на Емилио Коката все повече напомня за това на прокурорския син в Перник. Правоохранителните органи във Враца е добре да не допускат ескалация на напрежението и да са малко по-твърди в реакциите си спрямо богаташкото чедо. Нека парите на Емил Марков да не замъгляват трезвия поглед на хората, които трябва да приложат закона в цялата му строгост.
24.01.2023, 10:43 часа
15342 6
Коментари

Supergirl

25.01.2023, 08:55 часа
Пред нас само дето не спяхте! Тоя с какво е по-важен?

ТИР

24.01.2023, 16:47 часа
Баланса в природата не се губи - сега тате управлява и Фончо мародерства. Един ден ще поеме семейния бизнес и дилърите ще му вземат всичко.

Родител

24.01.2023, 12:34 часа
Знаят родителите му! Абе кви са тия родители и защо му е на човек без работа кола изобщо??? Еми е тва са произвели и виждам вината в тях, а тоя е тяхна жертва.И аз не съм перфектния родител ама тва са груби грешки и дано не пострада невинно дете

Пешеходец

24.01.2023, 11:14 часа
А защо го спират само тези от районното с Шкодите, онези с Киите от КАТ не? Да не би да нямат стоп палки? Или пък защото батко Наско още си кадрува в КАТ? Странна работа! Нещо май верно им замъглява погледа. От години е така.

коко

24.01.2023, 11:01 часа
комплексиран наркоман с протекции от полицията !!!

Помяри

24.01.2023, 10:48 часа
Ако аз карам кола и съм дрогиран ще ги свалят но нали е дон барон, позор направо позор, отващавам се от такива хора не знаех че законите се спазват според колко ти е пълно протмонето, искаме този да се изправи пред Съда както всеки дръг.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha