Политици, внимавайте! Врачанският вестник „Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, пазете се

Политици, внимавайте! Врачанският вестник „Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, пазете се Врачанският вестник „Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, напомня агенция BulNews.
Началото на предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори чука на вратата и е време политиците да проявят бдителност в отношенията си с медиите.
Това важи със страшна сила за контактите с врачанския седмичник „Конкурент“. По документи изданието е собственост на една мишка от Горна Оряховица, популярна във Враца като Мито Мухъла. Всъщност той е мюре, зад което се крие корпулентният депутат Делян Пеевски. Ако някой участник в политическите процеси има съмнения в това, нека да се обади на предишния собственик на „Конкурент“ Даниел Бузов. Той най-добре знае с кого е преговарял, кой му е платил и на кого е продал вестника си.
Предупреждението важи с пълна сила за водачката на листата на ПП Деничка Симеонова, която е твърде неопитна и има залитания в тази посока. Другата, която обича да вижда снимката си във вестника на Делян Пеевски, е видинската бръмчалка от ГЕРБ Росица Кирова. Старата чанта с лъскави дръжки умира от кеф да види глупостите си, тиражирани във „Конкурент“, и е време някой фактор от София да й отвори очите. Освен, ако не е политика на цялата партия да работят с вестника на санкционирания по закона Магнитски Делян Пеевски.
Гласоподавателите да следят с повишено внимание кой политик използва трибуната на фалиралия всекидневник и да си направят съответните изводи за кого да гласуват на 2 април. Едва ли техният глас трябва да отиде при лицемерни кандидати, които наливат пари в джоба на Пеевски.
Друг е въпросът дали е морално политическите играчи да публикуват своите послания в издание, в което най-четеният материал е „С*кс в час по математика: Учителка прелъстила 13-годишна ученичка“… 
28.02.2023, 08:50 часа
3888 1
Коментари

Посветен

28.02.2023, 17:06 часа
Бузов, да беше написал едно писмо на Корнелия Нинова. От доста време в. "Конкурент" сключва целогодишни рекламни договори с Централата на БСП на "Позитано" 20. Невероятно е , но е факт - БСП издържа вестник на Делян Пеевски?! Знае ли Корнелия?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha