Радост за окото! Първи голи фотоси на врачанката Цвети от "Хелс Китчън" /снимки/

Радост за окото! Първи голи фотоси на врачанката Цвети от "Хелс Китчън" /снимки/ Устатата Цвети от тазгодишния сезон на "Хелс Китчън" направи впечатление на няколко пъти от началото на формата с реакциите си и най-вече с директността.
Врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти така прелива от енергия, че направо опожарява обстановката и околните.
Всички смятаха Цветито за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка. Е, истината обаче ще се окаже друга, а Цветомира далеч по-разтропана, отколкото сме я мислили.
Доказателството за това са снимките й в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и "обърканото момиче" от "Хелс Китчън". Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо
Брюнетката има профил в инстаграм, който е пълен с нейни разголени снимки. Особено впечатлява дупето й, което има потенциала да стане световна звезда. Приятно гледане!
13.03.2023, 09:00 часа
137084 3
Коментари

Мария

14.03.2023, 21:54 часа
Не виждам какъв е проблема в снимките? Момичето си е много добре даже, вия сте некакви хейтъри. Снимала се е по бански, не по цици.

кашмер

13.03.2023, 15:25 часа
С тия снимки лесно ще си намери работа на окловръстното

Кожно-венерически областен диспансер

13.03.2023, 11:45 часа
Сифилистична гювендия
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha