ГЕРБ-СДС представиха листата си пред пълна зала в Мездра /снимки/

ГЕРБ-СДС представиха листата си пред пълна зала в Мездра /снимки/ Водачът на листата на ГЕРБ - СДС Красен Кръстев и кандидатите за народни представители от област Враца Мартин Харизанов, Мирослав Аспарухов, д-р Цветанка Генкова, Илиян Еленков, Мартин Стойчевски и Яна Бецинска се срещнаха с кметовете на населените места и общинските съветници от община Мездра. На срещата с над 100 участници, присъства и кметът на общината Иван Аспарухов.
“Идваме тук и заставаме пред Вас със самочувствието на победители, защото ни имате доверие и ни подкрепяте. Няма никакво съмнение в това, защото тук, изградените и ремонтирани площади, детски градини, покрити пазари, пътни отсечки и туристически атракции остават за хората и са създадени единствено по време на управлението на ГЕРБ”, заяви по време на срещата водачът на листата Красен Кръстев.
Кандидатът за народен представител под номер 3 в листата Мирослав Аспарухов припомни неизпълнения ангажимент от страна на служебния министър Шишков и бездействието на АПИ по реализацията  на ремонта на третокласен път град Мездра - бул “Ал. Стамболийски” и отсечката в село Кален.
“Събрахме подписка от жителите в подкрепа на исканията държавата да довърши започнатите ремонти дейности, а досега няма дори отговор, въпреки че постоянно повтарят колко много се прави - явно не го правят за всички. Единствената им задача е  да саботират и унижат нашите работещи кметове, нашите  съграждани, да притискат общините и да търсят “ядките” на раздорите в нищо непостроеното от тях”, категоричен беше Мирослав Аспарухов. “Чакаме да се довърши и скоростният път Ботевград - Мездра, за да се гарантира безопасността на пътуващите от и към Северна България. Ние знаем - само с ГЕРБ-СДС ще успеем да върнем стабилността и хората ни вярват”, завърши Аспарухов.
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов пожела успех на кандидатите и им напомни, че политиката е тежка задача, но от най-верните решения зависи стабилността на България.
По време на проведената среща бяха представени основните акценти от програмата за управление и бяха набелязани крайно належащите мерки, стоящи за разрешаване пред едно бъдещо правителство на ГЕРБ - СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
17.03.2023, 15:14 часа
2565 4
Коментари

Няма срам

17.03.2023, 21:18 часа
Тоя кмет Аспарухов дето незнам кой го избира като никой не го иска какви ги говори Не е върху себе си както се казва Какви пазари какви площадки какво има в тоя град който той съсипа Малко да изтрезнее пък до Враца да иде да види какво е град

да не успеете

17.03.2023, 21:12 часа
Иван Аспарухов да не води кампанията на ГЕРБ? Ми да си вземе отпуск как така . Сина му не се разделя с клина нищо, че е наднормен. Пълен неуспех!!!

piko

17.03.2023, 16:43 часа
айдуци

Обичам властта

17.03.2023, 16:09 часа
"Аз ще бъда с таз която е на власт"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha