Корнелия Нинова в депресия – нови „партизани“ сриват БСП

Корнелия Нинова в депресия – нови „партизани“ сриват БСП Истинска драма разтърсва БСП и в частност лидера Корнелия Нинова.
Соцфурията е атакувана на няколко фронта броени седмици преди изборите на 2 април, научи „Уикенд”.
Прогнозните резултати на столетницата са повече от трагични, като е видно, че партия „Възраждане” е основен „крадец“ на гласове от БСП, която в момента разчитала само на инерцията на твърдия си електорат и се хвърля в една от друга по-безумни кампании. На всичкото отгоре вече е ясно, че „Левицата” със сигурност ще влезе в парламента, прескачайки бариерата от 4%.
Нинова вече се тревожела дали ще събере и 7% на изборите след две седмици, а на всичкото отгоре гневни „партизани“ по места постоянно подливали вода на политиките на червените, научи още вестникът.
След като уж не можеше да преживее свалянето на кабинета миналата година с помощта на хората на Костадин Костадинов, само преди няма и месец на конгрес на БСП Нинова обяви, че подкрепя с две ръце позицията на „Възраждане” срещу еврото, срещу руските санкции и не на последно място постоянно прокламира, че „вижданията ни са много близки”.
Опитите на Нинова да се закачи от сега за хората на Костадинов с цел да си осигури ако не отлив на гласове, то бъдещо партньорство, удрят на камък… в самата БСП. По места активисти на партията ударно минавали към актива на Костадин Костадинов и екипа му, работейки за резултати в полза на „Възраждане”, а не на собствената си формация. Недоволни от подредбата на листите и местата в тях социалисти само това чакали, за да дадат пореден отпор на опитите на Нинова да го играе за пореден път „Бойко Борисов в пола” – абсолютен лидер на формацията си.
Слухът за ренегатите стигнал и до ушите на социалистка №1, която в случая нямало обаче какво да направи, разказаха червени апаратчици пред „Уикенд”. Причината – манията на Корнелия да изключва всеки, който не е на мнението на партийните й повели нямало как да продължи заради оределите и силно недоволни редици в БСП, а насред кампания соцфурията не смеела да прави скандали с декларации, гневни писма и да провокира и без това гневните си хора.
Затова отчаяна от прогнозните резултати на вота и предателството в собствените си редици, Нинова предпочела да играе сателит на идеите на омразната „Възраждане” с идеята за някакви политически дивиденти в бъдеще, признаха още активисти на БСП.
19.03.2023, 10:44 часа
2304 1
Коментари

19.03.2023, 13:51 часа
И4% не са сигурни. Ако ги има, причината ще е многото негласували, което е рецептата за печелене на избори на ГЕДБ,ДПС и други опитали да играят по техните правила, но послужили за тоалетна хартия на т.нар. "статукво". Тая докара БСП до кенефа!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha