Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО как блъскат колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Вижте на ВИДЕО как блъскат колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков /снимки/ Мъж се заби в колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди около час на бул. „Христо Ботев“ край кръговото. Младият мъж, който е собственик на „Пица на Дърва MG“, бил паркирал колата си „Фолксваген“ край един от обектите си, когато в нея се забил лек автомобил „Опел“.
За щастие вследствие на инцидента няма пострадали хора. В „Опел“-а с шофьора са пътували жена и дете, които са невредими, а в „Пасат“-ът не е имало никой. 
Инцидентът е заснет от охранителна камера на известната фирма „Елит Тийм Секюрити“. На кадрите се вижда, че „Опел“-ът се движи в посока пл. „Руски“, когато по неясни към момента причини, шофьорът губи контрол над него и се забива в паркираното лъскаво возило.
Вследствие на произшествието материалните щети по колите са сериозни, като по-големи са по возилото на врачанския бизнесмен.
Веднага след инцидента на местопроизшествието е пристигнал екип на „Пътна полиция“, който да документира случая. Движението за кратко е било затруднено заради потрошените коли и частите, които са се разхвърчали след силния удар.
Видео от катастрофата вижте ТУК!
24.03.2023, 13:04 часа
15750 3
Коментари

шофьор

25.03.2023, 09:45 часа
Тоо бизнесмен що спира там постоянно. Така ли се паркира. полицайте си го гледат по цел ден и си траат

ицо тончев

24.03.2023, 16:36 часа
врачанския вика бизнесмен хахаха

Skromen мирянин

24.03.2023, 15:59 часа
Един си зяпа у телефоня, друг спрял където си иска, пълна врачанска селяндурщина !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha