Извънредно! Зверски челен удар на Е-79 между Враца и Монтана, хора лежат на пътя /снимки/

Извънредно! Зверски челен удар на Е-79 между Враца и Монтана, хора лежат на пътя /снимки/

Жестока катастрофа е станала на международния път Е-79 между Враца и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.
Зверският пътен инцидент е станал преди около час в района на село Краводер. 
18-годишна столичанка се движела със софийско БМВ в посока Монтана. Изведнъж момичето видяло две огромни дупки пред колата и тръгнало вляво да ги заобикаля, където се ударило челно в пътнически микробус. Второто возило било с прикачено товарно ремарке с добричка регистрация, а зад волана му седял 56-годишен жител на Хасково. 
Ударът е бил толкова силен, че лекият автомобил е изхвърлил буса върху мантинелата.
Вследствие на сблъсъка на място е починала 18-годишната шофьорка.
Веднага след касапницата на мястото са пристигнали 2 линейки, 2 пожарни и 3 патрулки. Екипите установили 5-ма човека, лежащи на пътя - 4-ма от буса и приятелят на загиналото момиче. Пострадалите са транспортирани до многопрофилната болница във Враца с различни наранявания.
Водачът на буса е изпробван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни.
В момента движението по международния път е спряно в района. Тепърва започват огледите на място и документирането на случая, което ще отнеме не по-малко от 4 часа.
Пристигналите на място полицаи са отцепили района и пренасочват тежкия трафик през Криводол и Вършец.
На място и от двете страни вече са се образували километрични опашки от изчакващи камиони

24.05.2023, 19:17 часа
31024 8
Коментари

ссс

25.05.2023, 23:45 часа
Поредната кифла с купена книжка. За да избегне една дупка, блъска бус с хора в насрещното. Като гледам и от тази дупка нищо нямаше да му стане на старото БМВ ако беше минало през нея.

svetli

25.05.2023, 08:01 часа
Поредна трагедия, заради безхаберие и нехайство от органите по подържането на този път от Враца за Монтана, като същото трагично положение на пътя е от Враца - Мездра - Ботевград.

докога

25.05.2023, 07:50 часа
Управляващите не желаят да се занимават с проблемите на страната .Те мислят да Украйна и джендерския закон. Затова ние хората трябва да потърсим сметка за бездействието им докато децата ни загиват всеки ден!

герб строи

24.05.2023, 22:59 часа
Протест и спиране на движението там само ще доведе до пренасочване на цялото движение през криводолските и монтански села. Протест и блокиране влизането/излизането от домовете на отговорните за това подобие на път.

daNNii

24.05.2023, 22:25 часа
предлагам протест и спиране на движението е този очастък

Има ли значени името в слуая....

24.05.2023, 20:15 часа
....или за безхаберието на управляващите и поддръжката на пътната мрежа, която в северозапада е в окаяно състояние. Ние явно сме второ или трето качество хора? Или по-зле? Не спи народе! Нека не чакаме най-лошото!

Има ли значени името в слуая....

24.05.2023, 20:13 часа
Здравейте и съболезнования на близките на момичето! Не смятате ли, че вече е време да се вдигнем и да потърсим сметка за всичко случващо се в тази "държава"? Всеки ден нови и нови жертви било то заради употреба на алкохол или упойващи вещества или за

та

24.05.2023, 19:55 часа
чия е тази поредна дупка , която уби хората ? кой отговаря за този участък пътен ? сигурно си пие ракийката някъде , ама и взима и заплата върху нечии мощи....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha