Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015

Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015

През тази седмица любовта ще бъде малко „разхвърляна“. От една страна ще има много силни емоции и перспектива за нова любов, от друга – конфликтни и заплетени ситуации. Ето какво ви очаква в сектора на любовта за първата седмица на март според астрологията.

Овен
В първата седмица на март, Овните могат да очакват добри романтични перспективи. Обвързаните имат шанс да заздравят връзката си. За тези от вас, които търсят нова любов, вторник и сряда са благоприятни дни за неочаквани запознанства. Очаква ви любовна тръпка, която може да се окаже малко сложна. Пригответе се да правите любов, но и война, ако искате наистина да имате някой до себе си.

Телец
Недотам романтична ще бъде седмицата за обвързаните Телци. Има вероятност да попаднете в ситуация, в която доверието между вас и любимия човек ще бъде изложено на съмнение. Ако има някакъв проблем, разрешете го и не премълчавайте, защото последствията няма да са благоприятни.

Близнаци
Раздвижване в сектора на любовта ще има и за Близнаците. Мислете добре преди да предприемете действия, относно някой, който ви е приятел и за който се колебаете дали да не бъде вашата нова половинка. Някои от вас може да бъдат заплетени и в любовен триъгълник. Не споделяйте с приятели вашите преживявания, за да не станете обект на клюки.

Рак
За обвързаните Раци настъпва период, в който борбата за власт може да измести романтиката. Възможно е това да се дължи на кариерата ви и скорошни професионални успехи, към които половинката ви да проявява ревност и сякаш се опитва да саботира постиженията ви. Няма да ви е лесно, но ще трябва да се справите.

Лъв
Внезапна и вълнуваща промяна очаква Лъвовете, които може да се окажат с нова половинка след любовно приключение. Намалете емоциите, не бързайте и преценете добре дали и двамата имате едни и същи цели и желания. Ако сте в хармония, очаква ви хубава седмица.

Дева
Конфликтни ситуации очакват обвързаните Деви, които ще се вгледат твърде много в грешките на партньора. За тези, които са необвързани, но има някой, който е привлякъл вниманието им, ще усетят силно физическо, емоционално и духовно привличане помежду си.

Везни
Животът ви ще бъде обгърнат от пламъците на любовта. Възможно е да възникнат малки конфликтни ситуации. Отделете повече време на любовта и не бъдете дребнави. Бъдете готови за внезапна динамика в любовния ви живот.

Скорпион
Стойте настрана от офис романтиката поне тази седмица, дори и привличането ви да бъде много силно. Има риск да се разчуе за вашата афера и това да доведе до негативи за вас и партньора ви.

Стрелец
Много страстна и любовна седмица очаква Стрелците. Емоциите и техния интензитет могат да ви накарат да се почувствате леко изтощени. Внимавайте и с ревността. Не бъдете обсебващи и не се опитвайте да контролирате всеки ход на любимия човек. Това само ще ви натовари допълнително.

Козирог
Ако имате любим човек до себе си, то през тази седмица се опитайте да го държите настрана от близките ви. Някой може да се опита да се намеси в отношенията ви. За тези от вас, които се намират в неангажираща връзка, има шанс отношенията ви да прераснат в нещо повече.

Водолей
Прилив на емоции може да ви накара да изречете най-силните думи към партньора ви – „Обичам те“. Бъдете предпазливи, защото има риск да не ви отговорят със същото. Внимавайте с емоциите и засега не излагайте на показ цялата си страст.

Риби
Дръжте финансите настрана от любимия човек. Възможно е да ви манипулират за „финансова помощ“. Помислете добре и не забравяйте, че любовта не се демонстрира с изпразване на банковата сметка.
 

02.03.2015, 10:59 часа
909 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha