Семейство извратеняци ходят голи и правят секс пред децата си

Семейство извратеняци ходят голи и правят секс пред децата си

Потресаваща история на разпасано семейство взриви интернет, както и медиите в Русия и Латвия. Става въпрос за Сергей и Ксения Михалкини, чиито свободни разбирания за живота и отношенията между родители и деца надминаха и най-големите хипарски изцепки през 70-те.
В блога си гордият татко разказва как с благоверната му не се срамуват да ходят голи пред децата си, да правят секс и да си доставят всякаква плътска наслада. Нещо повече - бащата смята, че и дъщеря му, и невръстният му син трябва да последват тяхното поведение и да приемат, че "сме животни, които искат своето".
Информацията за скандалното семейство Михалкини се появи в интернет преди няколко месеца. Съпрузите без капка свян се чифтосват пред очите на невръстните си деца - момиче на 7 и момченце на годинка и половина. Разпищолените родители смятат, че да се скрива сексът от децата е не само безсмислено, но и вредно.
"Убедени сме, че забраната води към още по-голям интерес към секса", казва майката Ксения. Съпругът й, 42-годишният Сергей допълва, че липсата на информация за интимните отношения между мъжа и жената тласка децата към интернет, където ги дебнат много по-големи изкушения, съобщава Lifenews.ru.
Бащата твърди, че дъщеря му вече е просветена в тайните на интимното общуване, но е категоричен, че не е имал полова връзка с нея. "Само се целуваме. Ето например - мия я. Пъхам ръката си отпред и отзад. Мога да я целуна, където поискам. Но не го правя всеки ден... Веднъж тя видя картинка, на която момиче лапа *** на мъж и ми каза, че иска да опита с моя. Стана ми смешно и й обясних, че ще го прави, когато порасне и си намери мъж. Тя обаче ми поясни, че искала с мен, защото моят много й харесвал".
Блогът на Сергей Михалкин, който живее със семейството си в Латвия, шокира интернет потребителите с откровените си видеа и снимки, на които той и съпругата му не само се разхождат както ги е майка родила, но и правят неща, които е прието да се споделят само между двама възрастни.
След като развратната двойка пусна своите клипове в мрежата, се появи петиция, която сигнализира, че записите са качени и в сайтове за детско порно. Михалкин веднага закри блога си.
Омбудсманът по въпросите за децата към президента на Русия Павел Астахов заяви, че срещу двамата родители ще бъде повдигнато дело за "Насилствени действия срещу деца от сексуален характер".
Председателят на съда в град Огре в Латвия Даце Зарина съобщава за LifeNews.ru, че в близките дни иззетите деца от латвийските извратеняци, които са граждани на Русия, ще отидат в приемно семейство.
Месец по-късно децата вече са отнети от родителите им. Настаняването в приемно семейство е временна мярка, докато бъде получено разрешение бабата на малките да им стане попечител.
„Децата ще живеят в приемно семейство, докато бабата получи нужните документи. Написали сме й какво трябва да подготви, за да получи попечителство”, обяснява Даце Зарина.
Тя обяснява, че децата ще попаднат в семейство, което е изкарало специална подготовка, за да бъде приемно. В момента децата се намират в кризисен център.
Както е известно, латвийската двойка е карала малките си деца да ходят без дрехи и да спят при тях голи. Малките също така са гледали как родителите им правят секс. Обяснението на възрастните е, че няма смисъл да се крие сексът от децата и дори това било вредно.
В момента на майката и бащата на децата е забранено да се срещата и общуват с тях.

30.07.2015, 11:26 часа
7597 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha