Кебапа наказа „Партизан” с ножица в последната минута

Кебапа наказа „Партизан” с ножица в последната минута

 „Бдин” спечели инфарктна победа с 3:2 над „Партизан”. В мач от ХІІІ кръг домакините играха 80 минути с човек по-малко, но стигнаха до победата в последната минута. Цветан Цветанов със странична ножица отбеляза ефектен гол донасяйки 3-те точки.
Срещата бе интересна и динамична и премина през обрати. Гостите от Червен бряг вкараха първи. В 10-та минута Никола Петров от „Бдин” направи дузпа и бе изгонен. Гостите вкараха от бялата точка и дръпнаха напред с 0:1. Видинчани се съвзеха, овладяха центъра, но до почивката резултатът се запази.
През второто полувреме бдинци се хвърлиха в атаки и обърнаха мача. Дойдоха минутите на Ангел Соколов. Първо от фаул отправи неспасяем удар в горния десен ъгъл за 1:1. След това проби по крилото и центрира на бека Стойчо Стоев, който вкара за 2:1. Последваха пропуски на Цветанов и Соколов, които можеха да решат мача. Бдинци не вкараха и бяха наказани в края. В 88-та минута защитата им допусна грешка в подреждането и успореден на голлинията пас бе засечен за 2:2. Домакините не се отказаха и хвърлиха всичко напред. Буквално в последната атака вратарят на гостите боксира центриране от фланга, топката попадна у Цветанов, който не се двоуми и от трудно положение я заби в мрежата за крайното 3:2.
Като цяло видинчани, независимо че играха с човек по-малко, превъзхождаха. Основната тежест на двубоя изнесоха опитните футболисти Цолов, Цветанов, Иво Иванов, Соколов и Илиев, които са с основна заслуга за победата.
„Бдин” излезе в състав: Мичикян, Цолов, Ив.Иванов, Н.Петров, Ст.Стоев, Ц.Цветанов, Коцов, Н.Панайотов, Иваников, А.Соколов, Г.Илиев.

30.10.2015, 18:13 часа
1075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha