Светът се възхити на Радост Тодорова при гафа в избора на "Мис Вселена"

Светът се възхити на Радост Тодорова при гафа в избора на "Мис Вселена"

Интересен отзвук, засягащ България, дойде малко след големия гаф на "Мис Вселена", обиколил света, при който водещият на шоуто съобщи погрешно победителката в конкурса.
Първоначалният анонс, гласящ, че "Мис Вселена 2015" е представителката на Колумбия, 21-годишната Ариадна Гутиерес Аревало, скоро бе поправен с името на истинската победителка - 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.
В първите секунди след поправката обаче невярващата Пиа трудно се решаваше да пристъпи напред и единствено силната подкрепа на "Мис САЩ" Оливия Джордън и представителката на България Радост Тодорова я окуражиха да заеме своето заслужено първо място.
Искрената реакция на нашата представителка не остана незабелязана.
Хиляди потребители в интернет постват коментари, снимки и видеа във Facebook хаштага #‎MissBulgaria‬. Хора от цял свят се възхищават на непринудеността и приятелската подкрепа, която врачанката оказва на своята колежка.
"Дори вече да знаем какво трябва да направим, винаги търсим този един приятел, който да ни подкрепи да го направим. Всички имаме нужда от една такава "Мис България" в живота си", гласи най-популярният коментар в социалите мрежи.
"За броени часове, БЪЛГАРИЯ се превърна в нарицателно за доброта, приятелство, смирение за ЦЯЛ СВЯТ. Горда съм!!! Плача от радост и не мога да повярвам какво се случва.... невероятно е!", написа чаровната врачанка в личния си профил във фейсбук като отговор на многобройните споделяния на хаштага.

23.12.2015, 08:24 часа
5575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha