Община Враца обяви конкурс за най-добра шега

Община Враца обяви конкурс за най-добра шега По случай Международния ден на хумора община Враца обяви конкурс за най-добре измислена шега. Единственото условие е майтапът да засяга кмета на Враца Калин Каменов и общинската администрация. 
Конкурсът се провежда по идея на ПР-ката на кмета Таня Видова, която иска по този начин да провери чувството за хумор на врачанските музовири. Комисията, която ще оценява изпратените до администрацията шеги и закачки, ще бъде ръководена от шефката на кабинета на кмета Виктория Гарванска. Членовете на комисията ще имат нелеката задача да изберат най-находчивите шеги на врачанските зевзеци. Имейли може да изпраща всеки жител на община Враца, като срокът е до 15 часа днес. Журито ще има един час да отсее най-добрите шеги свързани с кмета и местната администрация. Точно в 16 часа ще бъдат обявени победителите във веселия конкурс.
От местната управа са осигурили и награда за най-находчивите участници. За най-добрата шега наградата е 200 лева, класираният на второ място ще получи парична премия от 100 лева, а авторът на третия най-добър майтап за Калин Каменов и администрацията ще получи 50 лева. Общинарите са предвидили и три поощрителни награди – книгата на Слави Трифонов „За мен е чест“, биографията на Адолф Хитлер „Моята борба“ и книгата на професор Юлиан Вучков „България преди, днес и утре“.
Всеки, който е изпратил своето оригинално предложение за шега, може да звъни след 16 часа на тел. 092/626471, за да разбере дали е спечелил награда. Справки могат да се правят и на място в общинската администрация.
Своите шеги можете да изпращате на [email protected] и [email protected]. С разрешението на кмета на града, копие от вашите вицове и шеги можете да изпращате и на нашите имейли - [email protected] и [email protected].

Честит 1 април от информационна агенция „Трибали“! :)
01.04.2016, 08:42 часа
203 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha